Home + De Stokke Tripp Trapp stoel is er in twee nieuwe kleuren!

De Stokke Tripp Trapp stoel is er in twee nieuwe kleuren!

Wie kent hem niet: de Stokke Tripp Trapp stoel. Ook wij hebben hem in huis voor Floris en hij is onmisbaar. Degelijk en vooral heel erg fijn. Wij hebben de witte, eerst met een newbornset zodat Floris bij ons aan tafel kon zitten en nu met babyset waar hij nog maar net in past. Over een tijdje gaat deze eraf en dan zit hij er gewoon op. De stoel groeit met je kind mee en dat maakt dat je er zo lang plezier van hebt. En, ook niet geheel onbelangrijk, de Tripp Trapp is tijdloos. Toch gaat de stoel wel met zijn tijd mee, want hij is er in twee nieuwe kleuren: Warm Red en Soft Mint.

De nieuwe kleuren van de Stokke Tripp Trapp

Warm Red en Soft Mint, waarom uitgerekend deze twee nieuwe kleuren? Stokke zegt er het volgende over:

De ontwerpers van Stokke® hebben zich daarom voor de nieuwste kleuren van de Tripp Trapp® laten inspireren door de eerste, kenmerkende tekens van de lente rechtstreeks uit het kleurenpalet van Moeder Natuur. Een knipoog naar frisse groene bladeren en zacht mos onder een zonnige hemel, subtiele bloemen en de fantasierijke vleugeltjes van magische lieveheersbeestjes. Lieveheersbeestjes zijn niet alleen het signaal dat de lente op komst is, maar staan ook in veel culturen symbool voor geluk, veiligheid en gezondheid.

In deze verklaring lees ik voornamelijk de start van een nieuwe fase, een nieuw leven en dat is precies het geval bij de geboorte van een baby.

Bijpassende accessoires

Naast de nieuwe kleuren voor de stoelen zijn er ook nieuwe, bijpassende accessoires. Zo zijn de babysets in dezelfde kleuren te koop en zijn er nieuwe bijpassende kussens. Deze kussens zijn gemaakt van biologisch katoen en hebben een PFC-vrije coating waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Wij hebben een wat ouder kussentje met dezelfde coating en deze zijn echt heel gemakkelijk schoon te houden. Zelfs wanneer de kruimels bij de naden zitten.

Als ik zelf nu zou moeten kiezen zou ik voor de mintkleurige gaan omdat deze het beste past bij ons interieur, maar de rode is ook prachtig. Het zijn echt mooie kleuren!

Wat vind jij van deze kleuren en voor welke zou jij gaan? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *