Home + De nieuwe Mama-producten van Kruidvat!

De nieuwe Mama-producten van Kruidvat!

Als je net zwanger bent kun je niet wachten om te gaan shoppen voor je kleintje. Je hebt behoorlijk wat nodig, maar dat is geen straf, want alles is even leuk. Ik vond het zelfs nog leuk om kruiken te kopen! Gewoon omdat je voor je kleintje bezig was. Maar wie denkt er aan jou als je zwanger bent? Je lichaam verandert en heeft de juiste verzorging nodig. Kruidvat weet dat als geen ander en heeft een nieuwe lijn gelanceerd met budget Mama-producten!

De lijn bestaat uit zeven ‘bare essentials’. Deze zeven essentials zijn er voor jou vanaf het begin van je zwangerschap tot na de bevalling.

Thee

De lijn bestaat niet alleen uit bijvoorbeeld crèmes, maar ook uit twee verschillende soorten thee: zwangerschapsthee en borstvoedingsthee. De zwangerschapsthee brengt je maag tot rust en zorgt ervoor dat je heel even kunt ontspannen. De thee is overigens cafeïnevrij.

Mocht je borstvoeding gaan geven, is er ook speciale borstvoedingsthee. De thee ondersteunt bij de natuurlijke melkproductie.

Ik kreeg voor mijn verlof van een aantal moeders van school ook een leuk pakketje met een zwangerschapsthee en ik vond hem heerlijk!

Smeren maar!

Allereerst is er de nieuwe Kruidvat buikbalsem om striae te verminderen omdat je buik natuurlijk flink wat dikker wordt. Daarnaast heeft Kruidvat ook tepelcrème voor na de bevalling, dat kan goed van pas komen!

Ook heb ik een Mama olie gekregen en die houdt de huid lekker zacht en soepel.

Tot slot bestaat de nieuwe Mamalijn nog uit zoogkompressen en kraamverband. Niet de meest leuke dingen om te shoppen, maar je hebt het wel nodig.

Budget buy

Nu is een baby al duur genoeg en ik kan mij voorstellen dat je eerder geneigd bent om spulletjes voor de baby te kopen dan dure dingen voor jezelf. Deze lijn is budgetproof en daarom ook heel geschikt om cadeau te doen aan een mama to be. Ik zet de prijzen even voor je op een rijtje:

  • Kruidvat Mama Olie: €2,99
  • Kruidvat Buikbalsem: €3,99
  • Kruidvat Tepelcrème: €3,99
  • Kruidvat Zwangerschapsthee: €1,49
  • Kruidvat Borstvoedingsthee: €1,49
  • Kruidvat Zoogkompressen: €1,99
  • Kruidvat Kraamverband: €2,49

Dus mocht je nog een pakketje willen maken voor iemand die zwanger is, is dit misschien wel een heel leuke tip!

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *