Home + Musthave kerstcadeaus voor de kinderkamer!

Musthave kerstcadeaus voor de kinderkamer!

Slaat de kerststress al een beetje toe? Bij mij wel een beetje. Zo willen we bijvoorbeeld nog graag een cadeautje kopen voor mijn ouders en Floris. Voor mijn ouders komen we er wel uit, al heb ik nu nog geen flauw idee, maar voor Floris vind ik het een stuk lastiger. Milan kan zelf aangeven wat hij graag wil hebben en dat hebben we dan ook al in huis. Geen grote hoeveelheid cadeaus, maar een paar cadeautjes waarvan Patrick er met één ervan stiekem ook wel heel blij is. Floris heeft echter nog geen besef van kerst en cadeautjes en daarom denk ik er aan om iets voor op zijn kamer te kopen. We denken bij cadeautjes voor de kinderen meteen aan speelgoed, maar waarom kiezen we niet voor iets dat tijdloos is en waar ze nog heel lang plezier van zullen hebben? Dit zijn dé musthave kerstcadeaus voor op de kinderkamer!

De schoolplaat

Ik begin maar meteen met mijn favoriet: de vintage schoolplaat. Deze vind ik zo ontzettend gaaf, maar ze zijn vaak ook ontzettend duur. Deze vond ik voor €39,95 en dat is een stuk goedkoper dan degenen die ik heb gezien. Hij is 100 x 73 cm en hij zou heel erg leuk staan op zijn kamertje. Zijn kamer is mint met wit en grijs en wat betreft kleuren past hij daar heel goed bij. Ik houd van die vintage uitstraling en het is weer eens wat anders dan posters in een lijstje of een canvas. Ze zijn er overigens ook in andere prints. Van zwart/wit tot abstract en alles wat daar tussen zit. Aanrader!

A3 bureau onderlegger

Deze bureau onderlegger bestaat uit 50 vellen en beschermt niet alleen het bureau, maar leert je kind ook nog eens heel veel. Sommetjes maken, schrijven, lezen en lekker kleuren. Dit is toch onwijs gaaf?! Hij is van DesignClaud, kost €14,95 en je vindt hem bij Bol.com.

Krijtbord voor aan de muur

Dit krijtbord is 80 x 60 cm en is superleuk om op te hangen op de kinderkamer. Schrijf er zelf een mooie tekst op of laat je kind er lekker zelf op schrijven met een krijtstift. Ik zou er zelf vroeger schooltje mee hebben gespeeld 😉 Ook deze vond ik bij Bol.com. Hij kost €31,07,-

Emoji’s voor de lightbox

Tegenwoordig hebben de meeste mensen en kinderen wel een lightbox. Ze zijn enorm populair en hoewel ze eerst behoorlijk prijzig waren, worden ze nu steeds goedkoper. Voor op de kinderkamer is hij ook heel erg leuk, maar ik denk dat kinderen hem nóg leuker vinden als ze hem kunnen bewerken met emoji’s. Deze set vond ik bij VanMariel en kost €6,50.

Dit zijn mijn favorieten, maar er is natuurlijk nog veel meer leuks online te vinden. Wat zijn jouw musthaves voor de kinderkamer? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

De schoolplaat betreft een samenwerking en heb ik zelf ook gekocht.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *