Home + Speelgoed | 8x de leukste watertafels om mee te spelen!

Speelgoed | 8x de leukste watertafels om mee te spelen!

Het is nog geen zomer, maar zo voelt dat na al die zonnige dagen wel. We zitten weer lekker in de tuin en de kinderen spelen lekker buiten en het liefst met water. Dan is een watertafel wel heel erg leuk én het staat garant voor heel wat uren speelplezier. Ik zocht de 8 leukste watertafels voor je uit in verschillende prijsklassen!

Step2 Dino Dig zand- en watertafel

Deze zand- en watertafel van Step2 heeft een leuk kleurtje (voor jullie als ouders fijn) en bevat dino’s! Wat wil je nog meer? Met de grote beker kunnen kinderen water in de vulkaan scheppen dat vervolgens langs de randen naar beneden stroomt. De tafel bestaat uit twee delen: een deel waar zand in kan en waar dus graafwerkzaamheden kunnen worden verricht. Het tweede deel is bedoeld om te spelen met water. Met deze tafel is uren speelplezier gegarandeerd!

Step2 Waterval Discovery Wall

Heb je niet zoveel ruimte om een tafel neer te zetten? Dan is het wellicht handig om de hoogte in te gaan. Dat kan met deze waterval van Step2. Giet het water bovenin en zie hoe het door het waterdoolhof naar beneden loopt. Omdat de onderdelen gemakkelijk te verplaatsen zijn, kun je iedere keer een andere baan maken. Je vindt deze waterval hier.

Outdoor kinderkeuken van Lidl

Wil je liever een houten tafel in de tuin? Dan is deze houten kinderkeuken van Lidl ook heel erg leuk! In het ene gedeelte kun je zand doen en in het andere water. Dat wordt natuurlijk één grote kliederboel, maar de kinderen vinden het fantastisch! Je vindt deze kinderkeuken hier.

Little Tikes piratenboot watertafel

Deze piratenboot watertafel van Little Tikes zie ik regelmatig voorbij komen en deze is ook wel erg gaaf hoor! Wij hebben eerder een watertafel van Little Tikes gehad voor een samenwerking en ook dat was een enorme hit. De prijs/kwaliteit verhouding is goed en alles is peuter- en kleuter proof haha. Ik denk dat deze overigens een stuk gemakkelijk schoon te maken is omdat er geen slangetjes of iets dergelijks in zitten.

Aquaplay draagbare sluizenbox

Wij hebben ooit iets vergelijkbaars gekocht voor Milan en hij vond dit destijds geweldig. Het voordeel van zo’n draagbare box is dat je hem eenvoudig weer op kunt bergen zonder dat het teveel ruimte in beslag neemt. In deze box zit Wilma het nijlpaard op een containerschip en moet je haar door alle sluizen heen loodsen.

Mini Matters zand- en watertafel van Action

Deze zand- en watertafel van Action is ook erg leuk en nog leuker nog geprijsd: deze kost namelijk maar €19,95. De watertafel bestaat uit 18 delen en na het spelen kun je de twee kleppen dicht doen. Zo komt er geen vuil in, wel zo handig!

Zand- en watertafel van Intertoys

Deze watertafel is ook heel leuk geprijsd en kwam ik tegen bij Intertoys. Deze is geschikt voor alle leeftijden en de volgende accessoires zitten erbij inbegrepen: een harkje, schepje, bakje, gieter en vijf vormpjes. Deze kost €12,99 en je vindt hem hier.

Zand- en watertafel ijskraam

Wij hebben vorig jaar iets vergelijkbaars gekocht van Action en dat was een enorme hit. Hij is met de verhuizing gesneuveld en uiteindelijk weggegooid, maar wat vond Floris deze leuk! Je kunt in de ene bak zand doen en in de andere water en daarna hoor je de kinderen niet meer, behalve dan dat je heel wat zandijsjes van ze krijgt ?. Hij kost €14,98 en je vindt hem hier.

Hebben jullie ook een watertafel in de tuin staan? Fijne zomer! ☀️

liefs

 

 

 

SpeelgoedSpeelgoed

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *