Home + De leukste low budget kinderkerstkleding van Zeeman

De leukste low budget kinderkerstkleding van Zeeman

Kinderkerstkleding, is dat echt een woord? Volgens mijn spellingscontrole wel haha. Het is in ieder geval wel een dingetje de laatste jaren. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan kerstkleding voor kinderen en het wordt ook steeds leuker. Ik ben zelf niet zo van de nette pakjes bij kinderen, maar een leuk bloesje op een skinnyjeans vind ik dan wel weer heel gaaf. Zeeman heeft ook weer heel leuke kleertjes voor weinig.

Vorig jaar kocht ik er voor Milan een heel leuk wit bloesje met zwarte kruisjes en daarop een zwart giletje. Hij droeg hieronder een skinnyjeans, hoge schoenen en om het af te maken droeg hij een blauw met zwart hoedje. Hij kreeg er heel veel complimenten op. Simpel, leuk geprijsd en helemaal eigen gemaakt.

Dit jaar heeft Zeeman weer heel leuke kinderkerstkleding (ik gooi hem er maar weer in haha) en ik deel mijn favorieten van zowel de jongens als de meiden. Ik weet dat we nog volop in de Sinterklaas zitten, maar uit ervaring weet ik dat deze kleding hard gaat. Wees er dus snel bij!

Favorieten van de jongens

Ook dit jaar weer een zwart/wit bloesje, maar nu zonder gilet. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, zie de pakjes vooraan.

Favorieten van de meiden

Bij de meiden is het voornamelijk roze en zwart, behalve voor de allerkleinsten. Ik vind zelf de twee voorste jurkjes heel leuk. Dit komt voornamelijk door de stof, dat is typisch Kerst!

Sla dus snel je slag voor het kerstdiner op school en/of thuis als je iets leuks ziet. Waar zou jij voor gaan? Ik wilde deze tip gewoon even met je delen en ik word hier dan ook niet voor gesponsord.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *