Home + De leukste attracties van de Julianatoren!

De leukste attracties van de Julianatoren!

Durven jullie het aan om met deze hitte een dagje pretpark te doen? Dat kan best, als je maar naar de juiste gaat! Julianatoren is zo’n park waar heel veel te doen is, ook voor de allerkleinsten en ze hebben attracties met en op het water. Tel daar korte wachttijden bij op en je hebt het perfecte dagje uit in deze hitte! Wij konden dit keer niet zelf, maar onze vrienden Tom en Chantal gingen met zoontjes Phillon en James voor het eerst naar de Julianatoren! Dit zijn de leukste attracties voor kinderen van 1 t/m 5 jaar.

Dino’s Tour

Dit is één van de eerste attracties die je tegenkomt als je het park binnen wandelt en dit is ook meteen de eerste waarbij Milan altijd riep dat ‘ie er meteen in wilde. Ook Phillon en James keken hier hun ogen uit. Je kunt met zijn viertjes in de auto en maakt een rondje door de oertijd en staat oog in oog met levensechte dino’s. Heel erg leuk! De rij bij deze attractie kan wel lang zijn, maar gaat over het algemeen heel snel.

De fietsbaan

De fietsbaan is onwijs leuk om echt iets samen te gaan doen. Lekker kletsen, samen fietsen en je fietst lekker hoog dus je kunt over attracties heen kijken en boven de dino’s van de dinotour fietsen. De dino’s happen naar de fietsen, maar hè, jullie zitten lekker hoog en veilig 🙂

Ondertussen in de Julianatoren…

Ondertussen is er heel veel te zien en te beleven. Het voordeel van de Julianatoren is dat het park niet te groot is en daardoor heel overzichtelijk is. Je ziet welke attracties er zijn, jullie kunnen eenvoudig een route bepalen, je ziet in één oogopslag de wachttijd bij attracties en jullie kunnen als gezin de attracties ontdekken. Wij gaan komende week bijvoorbeeld naar de Efteling en daar is dat toch lastiger, zeker met zo’n leeftijdsverschil dat er tussen Milan en Floris zit. Dat heb je bij de Julianatoren niet. Verder zijn er genoeg plekken om lekker te lunchen zodat jullie er daarna weer tegenaan kunnen.

De safaribaan

Kinderen willen graag zelf achter het stuur zitten en dat kan bij de Safaribaan. Ze gaan zelf in de auto op safari en komen daar onder andere tijgers en olifanten tegen.

De paardenbaan

Naast autorijden op de safaribaan kunnen kinderen ook paardrijden op de paardenbaan. Phillon was een echte stoere cowboy en had het prima naar zijn zin op het paard. Dat is ook precies waarom de Julianatoren zo geschikt is voor de allerkleinsten. Er is zoveel te zien en te doen voor hen waardoor dit volgens ons het leukste pretpark is om heen te gaan met kleine kinderen.

Motorbootjes

Met dit weer helemaal perfect; varen met een motorbootje! Superfijn!

Brandjes blussen

Ook dit is zo’n attractie die je samen met je kind kunt doen en die lekker verkoelend is, want het is aan jullie om de brandjes in deze toren te blussen terwijl jullie karretjes op en neer gaan. En nat worden met dit weer is eigenlijk best lekker.

Extra veel shows!

Julianatoren staat natuurlijk al bekend om haar grote aanbod qua shows. Zaterdag 11 augustus pakt het kinderpretpark helemaal uit. Er zijn deze dag maar liefst 15 verschillende shows op het pretpark te zien. In totaal worden er 35 voorstellingen opgevoerd. Kijk hier voor een compleet overzicht van alle show op zaterdag 11 augustus.

TIP: Goed om te weten is dat alle shows bij de toegangsprijs van het pretpark zijn inbegrepen.

Jul & Julia Zomerweken

De Zomeravonden (zo is er 11 augustus een Thaise zomeravond) zijn onderdeel van de Jul & Julia Zomerweken. Nog de hele maand augustus nemen Jul & Julia je mee op wereldreis in de spectaculaire parkshow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’. Ga je limbodansen met meneer Kaasgaaf en swing je mee met mevrouw Suikerspin tijdens haar Mexicaanse Dansshow. Natuurlijk kun je ook volop genieten van de meer dan 60 attracties gedurende de Jul & Julia Zomerweken.

Tom, Chantal, Phillon en James hebben een topdag gehad in Julianatoren en ik vond het heel fijn dat ze voor Mamablogger wilden gaan! Dank jullie wel!

Mocht je nog geen plannen hebben voor dit weekend, het is best goed toeven bij de Julianatoren, ook met dit weer!

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *