Home + De Bugaboo Cameleon³ Elements is nu te koop!

De Bugaboo Cameleon³ Elements is nu te koop!

Ik heb het wel vaker gezegd, maar toen ik zwanger was van Milan vond ik één van de leukste dingen het uitzoeken van de kinderwagen. Ik kon er uren achter staan en fantaseren over de baby die erin zou komen te liggen. Ik zag mijzelf al door de stad lopen met de wagen, heerlijk!

Mijn wens was een Bugaboo, maar die was helaas niet toereikend wat betreft budget. Toch kan ik nog steeds heel blij worden van kinderwagens en lees ik alle persberichten die ik erover binnenkrijg. Ik weet nog heel goed hoe het voelde om een kinderwagen uit te zoeken dus als ik dan een gaaf bericht lees deel ik dat uiteraard met jullie. En ik heb nog steeds een enorme zwak voor Bugaboo 😉

De Bugaboo Cameleon³ Elements

De Bugaboo Cameleon³ Elements is een luxe variant van de originele alles-in-één-kinderwagen, de Bugaboo Cameleon³, en is beschikbaar in een beperkte oplage. Wat ik zo gaaf vind aan deze wagen is de overloop in kleuren. Een soort dip dye effect. De kleur loopt over van diep azuurblauw naar transparant.

Deze kleuren zijn geïnspireerd op de natuur en daarnaast is de stof bestand tegen alle weertypes.

Hoe mooi is deze wagen?! Als ik nu zou moeten kiezen zou ik het wel weten hoor 😉

Stoelbekleding in roze of blauw

De stoelbekleding is gemaakt van een soepele jersey stof en wat het zo leuk maakt is dat je zelf de kleur kunt kiezen! Aan de ene kant een melange van zachtroze en aan de andere kant azuurblauw. De stiksels vormen dan samen weer een patroon in de vorm van nerven in een blad. Komt ook daar weer het natuur element in terug!

Ik vind de kleurencombinatie echt ontzettend mooi en wilde hem alleen daarom al met jullie delen.

Welke kinderwagen hadden jullie? Ook een Bugaboo en zo ja, hoe beviel deze? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Buuf
    26 september 2016 / 08:43

    Ja heb ook een bugaboo, wel tweedehands, gekocht. Ik vind persoonlijk de combi met het roze niet mooi, maar dat met blauw en beige wel erg tof!