Home + Dairy | Laatste week werken!

Dairy | Laatste week werken!

Dit was de laatste week voor mijn vakantie. Ik geloof dat ik al vijf weken aan het aftellen was, maar de tijd gaat alsnog heel erg snel. Patrick had al vakantie en ik was woensdag nog vrij. We hebben er weer een leuke week van gemaakt. Kijk je mee?

Maandag

Terwijl de mannen nog op bed liggen, glip ik zachtjes naar beneden om in alle rust lekker te gaan bloggen. Ik moet om 9.00 uur weer op mijn werk zijn. Uiteindelijk komen de mannen naar beneden en geef ik Floris zijn flesje.

Als ik thuiskom laat Milan vol trots zijn Ninjago vriendenboekje zien die hij van zijn eigen zakgeld heeft gekocht. Ik moet er ook in schrijven van hem.

Dinsdag

Kijk nou! Deze twee jongetjes zijn zo ontzettend lief! Echter broerderliefde!

En deze enorme zitzak van Mooze is bezorgd! Hij is MEGA groot en helemaal goed gekeurd door de jongens 😉

Woensdag

Pat is begin deze week begonnen met een grote schoonmaak. Even lekker alles schoon voordat we met vakantie gaan. Vandaag doen we de koelkast en ik maak het hele toilet schoon. Doe ik normaal om de dag grondig, maar nu doe ik alle tegeltjes, Lekker fris!

Daarna doen we met zijn viertjes een rondje stad, halen we nog wat boodschapjes en gaan we lekker lunchen. Ik neem dit broodje met geitenkaas en serranoham. Zo onwijs lekker!

’s Middags willen we graag nog even weg, maar we weten niet zo goed waarheen. Uiteindelijk gaan we naar het nieuwe stadsstrand van Gouda; GOUDasfalt. Deze is gemaakt op het voormalige terrein van KOUDasfalt, waar ooit asfalt werd gemaakt (je verwacht het niet haha). Op 5 minuten van ons huis, maar we waren er nog niet geweest. Wat een toffe plek is dat zeg! Kijk maar;

Het werd er steeds drukker, we hebben er wat gedronken en gegeten en heerlijk genoten. Supertoffe plek en Milan en ik hebben een waanzinnige plek gevonden voor foto’s.

Donderdag

Goedemorgen! Floris is alweer wakker en ligt lekker te spelen. Hij slaapt inmiddels ’s nachts in zijn eigen bedje, maar ’s morgens leg ik hem nog even lekker naast ons in de co-sleeper. Gewoon omdat dat handig is. Binnenkort gaat deze op Marktplaats, Mocht je interesse hebben…

Verder maak ik deze dag nauwelijks foto’s, behalve deze. Ik moet echt wat meer gaan drinken en laat het weer versloffen. Ik ben nog onwijs druk, want morgen is mijn laatste dag en ik heb nog heel veel te doen.

Tussendoor ga ik nog met Pat en Milan mee naar de ortho. Morgen lees je daar alles over…

Vrijdag

Deze foto stuur ik ’s morgens naar vriendinnetje Chantal om te vertellen dat ze de dag erna online staat met de foto’s van de Julianatoren. Ik werk nog snel wat en daarna ben ik om 8.00 uur weer op kantoor. Nog één dagje knallen!

Moe, bezweet en helemaal gaar, maar ik heb VAKANTIE! We eten en daarna zitten we gezellig bij de buren in de tuin te kletsen. Ik maak even geen foto’s meer en geniet lekker van het mooie weer.

Zaterdag

Ik maak deze mooie foto’s van Floris. Wat een koppie hè? De eerste is met Bobby, onze kater van 13. Hij en Floris zijn dikke vriendjes. De tweede foto maakte ik bij mijn ouders. Lekker kereltje!

Bij mijn ouders zie ik deze brief van Milan aan de koelkast hangen. Dit soort dingen doet Milan vaker, zo lief!

Verder shoppen we nog wat shirts en een broek voor de jongens. Voor Milan de broek en een shirt en voor Floris nog twee shirtjes. Allemaal van Tumble ’n Dry en we waren maar €35,- kwijt! Koopje!

Voor ons had Milan ook een boodschap op de vloer van de schuur; zo lief!

’s Avonds kijken we PSV en Feyenoord en gelukkig gaat Feyenoord met de Johan Cruijffschaal naar huis! Mooie start van het seizoen. Ik bedenk mij opeens dat ik Milan al heel lang kameraadje wilde maken van Feyenoord en doe dat ook gelijk. Met een beetje mazzel mag hij een keer met één van de spelers het veld op.

Zondag

Vandaag zijn we volop in huis bezig en maken we de tuin netjes voor we weggaan deze vakantie. Zo haalt Pat bijvoorbeeld het grote zwembad leeg en maakt hij hem schoon.

Ook gaan we nog even met de buren naar een grote speeltuin in Gouda zodat de kinderen daar even kunnen spelen. Althans, eenmaal daar aangekomen bleek deze nog helemaal niet open te zijn… We zijn dus maar weer naar het stadsstrand gegaan en hebben daar een paar uurtjes vertoefd. Ook gezellig!

In de middag nog even lekker vooruit geblogd tussen het schoonmaken door en we hebben bij mijn ouders gegeten. Een echte zondag dus!

Dit was onze week. Mijn vakantie is nu echt begonnen en ik heb er zin in! Laat het alsjeblieft nog even mooi weer blijven!

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *