Home + Christmas Countdown 2023 | Adventskalenders voor kinderen

Christmas Countdown 2023 | Adventskalenders voor kinderen

Het is nooit te vroeg voor adventskalenders. Althans, dat vind ik 😉 En omdat het aftellen naar de feestdagen hier op Mamablogger toch al een beetje is begonnen, heb ik de leukste adventskalenders voor kinderen gezocht. Er is weer zoveel leuks en sommigen zijn wel heel populair. Ik laat ze je zien!

Adventskalenders voor kinderen

Polly Pocket winterthema

Als kind was ik al helemaal weg van Polly Pocket. Het is dat ik geen dochter heb, anders had ik deze meteen besteld, want dit is toch fantastisch?! Deze vond ik op Amazon. Er zijn er meerdere, maar dit is een tijdelijke deal voor nog geen €10,-! Grote kans, dat deze snel weer de originele prijs heeft, maar wellicht vind je nog een tijdelijke deal van de Polly Pocket adventskalenders. Dat was eerder deze week namelijk ook al zo. De oorspronkelijke prijs is €23,05. Een stukje duurder, maar oh, wat zijn ze leuk.

Gabby’s poppenhuis adventskalender

Gabby’s poppenhuis is nog altijd een grote hit hier in huis. Floris wilde voor zijn verjaardag het poppenhuis van LEGO, dus ik weet zeker dat deze adventskalender ook goed in de smaak zou vallen. Deze heeft een winters thema en de figuren zijn volgens mij heel goed te combineren met het gewone poppenhuis. Leuke figuren en heel veel speelplezier!

PLAYMOBIL Christmas Adventskalender 2023 kerstkoekjes bakken

Volgens mij kijkt iedere liefhebber van adventskalenders ieder jaar reikhalzend uit naar die van Playmobil. Snap ik als echte LEGO fan zeker, want wat zijn ze altijd leuk! Dit jaar is het thema ‘kerstkoekjes bakken’. Met veel leuke details zoals we van Playmobil zijn gewend.

Marvel Avengers Adventskalender 2023

Mag de kalender iets stoerder voor oudere kinderen? Dan is deze van Marvel misschien wel erg leuk. Ook deze vond ik op Amazon (er komen binnenkort overigens weer Prime Days aan) en is helemaal leuk voor iedere Marvel fan. Gevuld met schrijf benodigdheden, dus ook nog eens heel handig. Win-win!

LEGO City adventskalender 2023

Wij kijken ieder jaar uit naar de LEGO City adventskalender en ook dit jaar stelt deze niet teleur, want wat is ‘ie weer gezellig. Leuke figuren zoals de oude klok en de kerstvrouw maken deze kalender al een echte musthave voor de LEGO fans.

  • Je shopt de LEGO City adventskalender hier

Bruisballen-adventskalender van Action

Gaat jouw kind graag in bad, of wil je het badderen juist net even wat leuker maken? Deze adventskalender bevalt maar liefst 12 bruisballen en shop je lekker low budget bij Action voor maar €4,49!

Barbie adventskalender

2023 was toch wel het jaar van Barbie. Daarom kan deze Barbie adventskalender niet ontbreken in dit rijtje. Bij deze kalender zit een Barbiepop met enorm veel leuke accessoires. Ik was als kind zijnde gek op Barbies en ik had deze vroeger fantastisch gevonden.

Dot waren de zeven leukste adventskalenders voor kinderen die ik kon vinden, maar als je nog een leuke tip hebt, deel deze dan gerust in de comments hieronder.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Angelique
    9 oktober 2023 / 10:34

    Ik heb voor mijn zoon dit jaar een pokemonkaarten adventkalender en mn dochter wou een lol kalender. Normaal maak ik ze zelf maar ze wisten precies wat ze wouden deze keer.