Home + Budgettip | uitwisbaar notitieboek van Action

Budgettip | uitwisbaar notitieboek van Action

Misschien heb je hem al voorbij zien komen: het uitwisbare notitieboek van Action. Dit is op zich niet nieuw, maar uitwisbare notitieboeken zijn normaal gesproken een stukje duurder. Niet zo gek, want ze zijn ontzettend duurzaam en je doet er natuurlijk enorm lang mee. Toch is er nu een budgetvariant van Action! Is deze net zo fijn als die van de bekende merken? Ik testte het uit!

Uitwisbaar notitieboek van Action

Een aantal jaar geleden mocht ik de uitwisbare notitieboekjes testen van een bekend merk. Deze gebruik ik nog steeds en zijn superfijn. Ik kon daarom het boekje van de Action goed vergelijken. Is de budgetvariant net zo fijn als het wat duurdere merk? Daar kom ik zo op terug. Eerst wat praktische informatie over deze boekjes:

  • Het boekje is er in verschillende uitvoeringen;
  • Deze kost €1,79;
  • De kaft is hard (vind ik altijd erg fijn om mee te nemen in je tas);
  • Dankzij de elastische band kan hij niet open vallen;
  • Het boekje bevat 60 pagina’s;
  • Afmetingen: 21 x 14,8 x 1,5 cm;
  • Na 5 seconden is de inkt droog en kun je deze wissen met de gum;
  • De stift kan in het elastiek dat aan het boekje is bevestigd.

Bevindingen duurzaam notitieboek Action

Wat meteen opviel is dat de stift vrij dik is. Dikker dan ik eerder heb getest bij het andere merk. Hij schrijft lekker, maar ideaal is het niet. Op de foto hieronder schreef ik al vrij klein, maar je kan zien dat de letters vrij dik zijn. Veel kleiner kan ik er niet mee schrijven, omdat het anders niet leesbaar zal zijn. Ik zal dus mijn andere stift erbij gebruiken.

De bladzijdes zijn om en om gelinieerd en blanco. Dat betekent dat je wel lekker kan tekenen met deze stift op de blanco bladzijdes! Na vijf seconden is de inkt inderdaad droog en kun je hetgeen je geschreven hebt weer wissen als je dat wil. Ook dat heb ik getest en lukte prima, zie de rechter foto hieronder.

Wat mij betreft werkt dit boekje net zo als de duurdere variant en ik vind vooral de harde kaft een plus. Een heel mooi budget alternatief!

Perfect juffenbedankje!

Ben je al een beetje aan het rondkijken voor een juffenbedankje aan het einde van het schooljaar? Dan is dit natuurlijk wel een heel leuk cadeau! En de tekst op de kaft past heel goed bij de start van een nieuw schooljaar. Wedden dat je de juf hier blij mee maakt?

Op een leuke manier inpakken, kaartje erbij met de gedachte erachter (of je schrijft wat liefs in het boekje) en je hebt voor heel weinig geld een heel duurzaam cadeau waar de juf in ieder geval het komende schooljaar heel veel plezier van heeft. En het schooljaar erna waarschijnlijk ook nog.

Wat vind je van dit duurzame alternatief? Die wil je hebben toch?

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *