Home + Budgettip | Stoere kleertjes voor tijdens het kerstdiner!

Budgettip | Stoere kleertjes voor tijdens het kerstdiner!

Aanstaande donderdag staat het kerstdiner van Milans school op het programma. Naast het feit dat we ieder jaar moeten verzinnen wat we nu weer gaan maken, is de kleding ook wel een dingetje. Alle kinderen komen netjes gekleed naar school en je wilt er als ouder zijnde toch iets speciaals van maken. Het is alleen wel zonde om er veel aan uit te geven. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet, want van Zeeman kreeg ik de opdracht om voor €25,- een outfit voor Milan én voor Floris te shoppen. Dat lukte, maar ik geef er nog wel een stoere draai aan…

Ik vind namelijk dat de kleding voor kerst niet perse heel netjes hoeft te zijn. Het is juist leuk om er een aparte twist aan te geven zodat je een heel eigen outfit creëert. Ik ben zelf niet zo’n fan van strikjes en daarom heb ik die eraf gelaten. Wel vind ik de printjes van de bloesjes supertof! Zwart/wit, stoer en toch netjes. Ik besloot het te combineren met zwarte broekjes. Voor Milan een skinny jeans en voor Floris ook een zwart broekje. Ik combineer het dit jaar met spijker. In plaats van een zwart giletje voor Milan kies ik nu voor een spijker gilet. Dat staat super stoer met zijn donkerblauwe hoedje. Nou ja, kijk zelf maar…

Outfit voor Floris

Floris hoeft nog niet op school te eten, maar ik vind het wel leuk om hem tijdens de kerstdagen zelf iets speciaals aan te geven. Dit is zijn eerste kerst en dat vind ik toch bijzonder.

Het lieve bloesje kost bij Zeeman €4,99 en het broekje kost €6,99. Voor €12,- heb je dus al een complete outfit waarvan je het broekje nog gewoon in de kast kan laten hangen! Om Floris’ outfit te laten matchen met die van Milan heb ik er een spijkerjasje bij gedaan. Deze had hij al. Ik kan mij voorstellen dat dat voor een baby niet lekker zit, dus die gaat daarna gewoon uit.

Outfit voor Milan

Milan is inmiddels 7 en voor hem mag het allemaal wel wat stoerder. Dat was ook zijn verzoek. Vandaar ook het idee om zijn outfit te combineren met spijker. Een zwarte skinny jeans, het supergave bloesje van Zeeman met de plusjes voor €6,99, zijn spijker giletje en zijn donkerblauwe hoedje. Alles past bij elkaar en zijn zwarte Dr. Martens schoenen maken de outfit compleet.

Hij vindt het een hit zoals hij zelf zegt 😉 Lekker een beetje alternatief, jongensachtig en toch nog genoeg kerst. Ik hou ervan, want we zien de laatste jaren dat het met kerst allemaal wel wat minder traditioneel mag.

Dat is ook wat ik zo leuk vindt aan de kerstkleding van Zeeman (net als de kleertjes voor Sinterklaas overigens), je kunt het op heel veel verschillende manieren combineren. Je kunt voor heel traditioneel gaan, maar ook voor deze stijl en alles wat daar tussenin zit. Je kunt de bloesjes zelfs onder een kersttrui dragen! De kleuren maken dat je het heel gemakkelijk kan combineren. Voor welke stijl zou jij gaan?

Dus mocht jouw zoontje deze week ook een kerstdiner hebben, kijk dan snel even bij Zeeman en mix en match jouw eigen outfit!

[shopr_shopthepost collection=”zeeman-kerst-kleertjes” size=”large” title=”Nog meer leuks, ook voor meisjes! “]

 

 

 

Voor dit artikel ben ik door Zeeman uitgedaagd om voor €25,- kerstkleding voor de jongens uit te zoeken en dat is meer dan gelukt! Het tafelkleed dat je onder de kleding ziet is ook van Zeeman en kost maar €2,99. Verder kocht ik nog kerstverlichting voor in de vensterbank voor maar €3,-!

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie