Home + Budgettip | Kinderkamer opleuken met De Kleine Jungle

Budgettip | Kinderkamer opleuken met De Kleine Jungle

De kinderkamers van de jongens zijn de afgelopen jaren vaker veranderd dan ons eigen interieur en ik denk dat veel ouders dat wel zullen herkennen. Kinderen zijn natuurlijk vrij snel uit een ledikantje gegroeid, gaan over naar een peuterbed en dan naar een eenpersoonsbed. Inmiddels zijn wij zo ver dat onze oudste al in een twijfelaar slaapt. En als je een nieuw bed koopt, koop je ook niet beddengoed en voor je het weet geef je de halve kamer weer een make-over. En laat ik dan een leuke budgettip voor je hebben  ?.

De Kleine Jungle is wel een heel leuke budgettip

Toen de jongens afgelopen zomer van slaapkamer veranderden, bleef het niet alleen bij die ene verandering. We kochten nieuwe meubeltjes, verfden een muur, kochten bijpassend beddengoed en die leuke accessoires konden we ook niet laten liggen. Al met al lopen die kosten flink op. Zelfs wanneer je shopt bij goedkopere winkels en op de aanbiedingen let. Als je daar nu middenin zit of in het nieuwe jaar een kamer een kleine make-over gaat geven, heb ik een leuke tip voor je: De Kleine Jungle. Deze startende webshop verkoopt hele leuke speelgoedmanden in dierenthema’s die allemaal €13,95 kosten.

In totaal zijn er nu zes speelgoedmanden:

  • Een aap
  • Een leeuw
  • Een olifant
  • Een kat
  • Een hond
  • En een koala

De manden hebben verschillende kleuren, maar deze kleuren zijn heel gemakkelijk te combineren waardoor ze op iedere kinderkamer passen. Iedere speelgoedmand is gemaakt van vilt en is 40 centimeter hoog en ik weet uit ervaring dat daar behoorlijk wat speelgoed in kan. Omdat de mand van vilt is, is deze lekker licht waardoor je kind deze gemakkelijk zelf kan pakken om speelgoed in te doen. Ideaal, want Floris heeft deze maand al veel nieuw speelgoed gekregen en ook dat moet weer een plekje krijgen. Een nieuwe speelgoedmand is dan zeker geen overbodige luxe.

Je hoeft alleen maar een mand (of manden natuurlijk) te kiezen die het best bij jouw kind past. Heb je een muur behangen of geverfd, dan zet je de mand ervoor en geef je de kamer met minimale middelen al een make-over.

Dat vind ik ook zo leuk aan een webshop als De Kleine Jungle, ze hebben de missie om met minimale middelen kinderkamers om te toveren. Dat is juist in deze tijd wel heel erg welkom.

Tip: de manden zijn van vilt, maar kleine vlekjes kan je eraf halen door de mand voorzichtig met de hand te wassen. Ook kan je hem even buiten laten luchten als je hem op wil frissen.

Kortom: een heel leuk, praktisch én budgetvriendelijk cadeau die een kinderkamer opvrolijkt!

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *