Home + Budget Uitje | Spelen bij Avontura in Delft!

Budget Uitje | Spelen bij Avontura in Delft!

Wat is het toch fijn dat we er weer op uit kunnen met het gezin. We hebben het gemist! En hoewel het fijn is dat we weer op pad kunnen is het toch nog even zoeken naar een leuk uitje dat past bij dit seizoen. Momenteel moet je namelijk reserveren van tevoren en dat maakt het toch een beetje tricky wat betreft het weer. Een dagje dierentuin is bijvoorbeeld echt leuker wanneer het droog is. Het spontane is er nu misschien wel een beetje vanaf, maar als je een uitje kiest dat ook leuk is als het slecht weer is, zit je altijd goed! En dat is ook het geval bij Avontura in Delft! Een superleuk budget uitje voor het hele gezin!

Wat is Avontura?

Avontura is een binnenspeeltuin voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 15 jaar. De binnenspeeltuin is opgedeeld in verschillende pleinen met ieder een eigen thema. De kinderen kunnen spelen, klimmen, glijden, bouwen en nog veel meer. Mascottes van Avontura zijn Okke en Pi. Met een beetje geluk kunnen de kinderen hen een hand geven (of een boks tegenwoordig).

Wat is er te doen bij Avontura?

Wij gingen naar Avontura in Delft. Wat meteen opviel toen we binnenkwamen was de enorme klimvulkaan. Floris heeft tijdens ons hele bezoek geprobeerd bovenaan te komen. Is niet gelukt, maar hij had de grootste lol met het naar beneden glijden.

Wat verder opviel was dat het heel ruim is opgezet met het horecaplein in het midden. Vanaf de tafels heb je overzicht over alle speelpleinen. Ideaal om de kinderen in de gaten te houden.

Nadat we een plekje hadden gevonden renden de jongens er al meteen vandoor. Ze gingen van de familieglijbaan, sprongen op de trampolines, Floris had de tijd van zijn leven in de ballenbak en bleef proberen te klimmen op de klimvulkaan. Ook hebben Floris en ik nog een hele hoge toren gebouwd van de grote bouwblokken.

Voor verschillende leeftijden

Nu zijn we natuurlijk weleens vaker naar een indoor speeltuin geweest, maar wat Avontura anders maakt is dat het ook nog leuk was voor onze oudste zoon van 11. Voor hem was er ook voldoende te doen. Dat is heel erg fijn, want het valt niet altijd mee een leuke uitje te bedenken dat beide kinderen leuk vinden gezien het leeftijdsverschil tussen de twee.

Wat maakt het leuk voor ouders?

Wat het leuk maakt voor ouders is dat het een heel relaxt uitje is. Omdat je moet reserveren is het niet te druk en hebben de kinderen alle ruimte om hun gang te gaan. Er was geen ruzie en geen gedoe over wie als eerst ergens op of in mag en wij konden alles goed overzien.

Als je zelf wat te lezen meeneemt of je moet bijvoorbeeld nog wat werk doen, dan kan dat prima. De kinderen vermaken zich wel. Ook kun je samen gewoon een goed gesprek voeren of natuurlijk meedoen met je kinderen, want dat is nog het allerleukst! Ik zat ook op de klimvulkaan, heb met blokken gebouwd en zat in de ballenbak. Wij hadden een topochtend!

Adres: Leeuwenstein 18 2627 AM Delft
Parkeren: dit kan gratis in de Engelse straat, maar met een beetje geluk kun je voor de deur parkeren

liefs

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *