Home + Budget tip | Kinder dekbedovertrek van Lidl!

Budget tip | Kinder dekbedovertrek van Lidl!

Soms kom ik iets tegen op Internet en dan moet ik dat gewoon meteen met jullie delen omdat ik het zo leuk vind. Zo ook met deze kinder dekbedovertrekken van Lidl. Ik zag ze en wilde er meteen één bestellen voor Milan, die met de brandweer. Heb ik uiteindelijk toch niet gedaan, omdat hij net een nieuwe kamer heeft en we toen ook al nieuwe dekbedovertrekken hebben gekocht. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik er niet over kan bloggen…

Ik heb dit soort dekbedovertrekken weleens gezien van een veel duurder merk, maar deze van Lidl kosten €11,99! Dat is goedkoper dan menig dekbedovertrek bij andere winkels.

Wat ik zo leuk vind aan deze prints is dat het zo lekker ‘clean’ is. Geen drukke, hysterische printjes, maar gewoon één stoere afbeelding die meteen opvalt en in iedere kamer een blikvanger zal zijn.

Voor Milan zou mijn voorkeur gaan naar de brandweer, maar als ik kijk naar de kleuren op zijn kamer, vind ik de ridder ook wel heel erg gaaf!

Voor de meiden zijn er de ballerina en de ruiter. Alhoewel, de ruiter kan volgens mij ook prima voor jongens.

Ik ben fan en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. De afmetingen zijn standaard: 140 x 200 cm en die van de kussensloop zijn 60 x 70 cm. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een handige knoopsluiting.

Ze zijn in ieder geval online te bestellen, ik weet echter niet zeker of ze ook in de winkels liggen. Wees er in ieder geval snel bij! Het gaat altijd erg hard en ik verwacht dat dat nu ook wel het geval zal zijn.

 

Liefs, Marisca

 

 

 

Even voor de zekerheid: ik word voor deze blogpost op geen enkele manier gesponsord. Ik ben zelf heel enthousiast en wil dit graag met jullie delen. Als iets een samenwerking betreft, plaats ik altijd een afbeelding onder een blogpost. Klik hier voor meer informatie hierover.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 29 december 2016 / 08:42

  Ohhh die met dat paard vind mijn dochter vast geweldig!!
  Ze is bijna jarig dus ga m zo bestellen 😀
  Tnx voor de tip!!

 2. 29 december 2016 / 10:09

  Ik vind ze zo leuk. Zit alleen te twijfelen of ik hem alvast voor Fedde zou moeten halen. Maar dan moet ik hem nog wel een jaar of twee bewaren.
  Liefs

 3. 29 december 2016 / 13:56

  Die zijn echt heel gaaf inderdaad! Ik had ze nog niet gezien.