Home + Budget Baby | De nieuwe Wibra collectie voor de babykamer!

Budget Baby | De nieuwe Wibra collectie voor de babykamer!

Even een blogje tussendoor, want vanaf morgen heeft Wibra weer een ontzettend leuke en budget collectie voor in de babykamer! Vorig jaar schreef ik er ook al over en deze collectie was een groot succes. Sterker nog, ik plaatste die wat later en kreeg toen zelfs te horen van lezers dat er al heel veel was uitverkocht. Daarom ben ik er nu op tijd bij en hoop ik dat jullie niet achter het net vissen.

Het is niet zo dat ik alles even leuk vind, maar dat hoeft ook niet. Er zijn wel veel andere leuke dingen. Kijk je mee?

Ik werd nieuwsgierig van de voorkant van de folder, dat zag er veelbelovend uit! Zo is deze wasmand toch ontzettend gaaf?! Je hoeft hem niet te gebruiken als wasmand, want hij is ook ideaal voor speelgoed en knuffels!

Dit waren de pagina’s die mij uiteindelijk het meest enthousiast maakten! Ik wil zelf de houten slingers halen als versiering als de baby is geboren. Ik heb nu alleen maar zwart/witte versiering, maar vind dit er wel heel fris bij staan. Ook vind ik de lampen ontzettend stoer net als het kaartenrek. Het servies is leuk voor als hij wat ouder is. Tot slot zie je ook hier de waszakken weer staan.

Op deze pagina’s vind ik niet alles even leuk, maar hoe schattig is het wolkenkussentje? Ook het boxkleed is niet duur en erg handig voor erbij. Op de rechterpagina vind ik de XL hydrofiel luiers erg leuk en in deze stijl is er ook een boxkleed.

Kortom, er is genoeg low budget te shoppen bij Wibra voor de allerkleinsten en wat zijn er leuke spulletjes!

Wat vind jij zelf het leukste van deze collectie? Ik ga nog even achter de houten slingers aan en laat je na de geboorte alle versiering zien. Nog even geduld dus 😉 Het wordt in ieder geval niet standaard blauw of roze.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *