Home + Binnen kijken | Kerstversiering bij ons thuis

Binnen kijken | Kerstversiering bij ons thuis

Hebben jullie het thuis ook al gezellig gemaakt met alle kerstversiering? Wij inmiddels wel en wat is het toch weer gezellig. Ik laat je onze kerstversiering binnen en buiten zien, want ook de tafelklem hangt weer boven de tafel. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Kerstversiering buiten

Nog voor de Sinterklaas hing Patrick de buitenverlichting al op. Net als vorig jaar hebben we lampjes op ons hekje van steenschotten. Ook de kerstboom die we vorig jaar kochten, staat er weer. Nieuw zijn de lampjes boven de voordeur en de kerstboompjes naast de voordeur. Hiermee is het echt Kerst vind je niet? Wij vinden het echt echt supergezellig!

Versiering binnen

Ik begin bij de tv hoek. We hebben de notenkrakers naast de tv gezet en de afbeelding van de tv gewijzigd. Heel eenvoudig, maar je hebt meteen een gezellig hoekje. In eerste instantie wilden we geen kerstboom dit jaar. We hebben een heel mooie, grote boom, maar die wilden we dit jaar niet zetten. Uiteindelijk vond ik dat toch weer ongezellig en gingen we op zoek naar een kleiner boompje. Heel gedoe, want ik wilde een echte, maar bleek daar niet tegen te kunnen. Uiteindelijk vonden mijn ouders deze kleinere boom bij Kwantum. Hoort er toch bij!

Boven de eettafel hebben we de tafelklem weer tevoorschijn gehaald. Niet alle hangers hangen erin, anders werd het echt teveel, maar er hangen wel nieuwe ornamenten in. Zo hebben we de Max Verstappen auto, een vliegtuig (omdat we dit jaar voor het eerst met zijn vieren hebben gevlogen), maar ook de kroket, bitterbal, kaassouflé en frikandel. Van alles en nog wat dus!

Op de tafels staan nog een aantal notenkrakers en grote kaarsen. ’s Avonds is dit heel knus in combinatie met de tafelklem. In de vensterbank in de keuken hebben we nog notenkrakers staan en dat is het dan. Het lijkt behoorlijk veel kerstversiering, maar dat valt wel mee als je het in zijn geheel ziet. Juist omdat de kerstversiering niet heel groot is.

Na de kerstdagen is dit wel heel gemakkelijk om op te ruimen. De notenkrakers pakken we op en gaan de kast in. De hangers worden voorzichtig opgeborgen en de kerstboom gaat naar zolder. De buitenverlichting laten we dan nog wel even hangen al is dat voor half januari ook wel opgeruimd vermoed ik ?.

Welke kerstversiering hebben jullie dit jaar?

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *