Home + Back to School | Nieuwe schoolspullen voor groep 3

Back to School | Nieuwe schoolspullen voor groep 3

Na alle schoolspullen die we hebben gekocht voor onze oudste die naar de brugklas gaat, was het nu de beurt aan Floris die na de zomervakantie start in groep 3. Want als je naar groep 3 gaat, hoort daar natuurlijk wel een nieuwe, grote rugzak bij 😉 Ook wilde hij graag een nieuwe broodtrommel (was ook wel nodig, haha) en een nieuwe beker. We zijn inmiddels goed geslaagd met een te gekke tas en een lunchset in zijn favoriete thema: dino’s.

Schoolspullen groep 3: een nieuwe rugzak

Floris’ vorige rugzak had hij al vanaf de peuterspeelzaal. Een leuke en goede rugzak, maar na drie jaar werd het tijd voor een nieuwe. Een goede, degelijke rugzak die minstens net zo lang mee kan en met meer ruimte. Groep 3 is natuurlijk wel een hele mijlpaal en daar hoort dan natuurlijk ook een rugzak voor grote jongens bij. Aldus Floris, haha.

De webshop By Bineke kenden we al, want daar komen ook de te gekke spaarpotten van de jongens vandaan. Hier vind je een grote collectie tassen voor kinderen. Van rugzakken tot tassen voor de zwemles. Allemaal even leuk, origineel en lekker opvallend (handig als je kind zijn of haar tas weer eens is vergeten en jezelf moet zoeken op de gang).

Dit keer gingen wij voor een tas van het merk Sticky Lemon. Een recht model tas met daardoor veel ruimte. Op de tas is zijn naam geborduurd. Dat laatste is helemaal praktisch op school.

We kozen voor deze kleurencombinatie omdat deze stoer, maar tot lief is. En deze past overal bij. Dit zijn tijdloze kleuren en deze tas ben je dan ook niet snel zat. We hebben voor het grote model gekozen zodat hij hier ook weer een tijd mee kan doen.

Nieuwe broodtrommel en bekers

Naast een nieuwe rugzak was Floris ook toe aan een nieuwe lunchset. De vorige broodtrommel had zijn beste tijd gehad en hij vond zijn Dopper beker eigenlijk te groot. Deze kwam regelmatig terug met nog meer dan de helft van zijn drinken erin. Een kleinere beker werkt dan misschien toch beter voor hem.

Zowel de broodtrommel als de bekers (eigenlijk een beker en een fles) zijn van het merk Mepal. Een goed en degelijk merk om mee te nemen naar school. Floris ging voor de dino print, want hij is al maanden helemaal in de ban van dino’s.

In de broodtrommel zit een klein bentobakje met vakjes en een vorkje (deze zit er standaard bij). Op die manier kun je er ook nog bij doen zoals kleine tomaatjes, stukjes komkommer etc.

In de beker en de fles kun je een langwerpig koelelement doen zodat het drinken lekker koel blijft. Goed om te weten: de drinkbeker is ideaal voor alle koude dranken zoals melk, water of vruchtensappen. Ook de drinkfles is geschikt voor koude dranken. Alleen melk en andere yoghurtdrinks smaken minder lekker uit een pop-up tuit.

En zolang de voorraad strekt krijg je er een setje koelelementen bij. Fijn en het eten en drinken blijft zo een stuk lekkerder. En op alle producten staat Floris’ naam. Handig!

Kortingscode

Met de code Mamablogger krijg je nu 10% korting op de schoolspullen bij By Bineke én krijg je een setje koelelementen cadeau zolang de voorraad strekt!

Dat is wel lekker meegenomen in deze dure vakantiemaanden. Hier gaan we weer een hele tijd plezier van hebben.

Floris kan in ieder geval niet wachten tot hij naar groep 3 mag (hij heeft het iedere dag over school) en zijn nieuwe schoolspullen mee mag nemen. Hij is er helemaal klaar voor!

Tip: volg By Bineke ook op Instagram!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *