Home + Baby mijlpaalkaarten van Zeeman!

Baby mijlpaalkaarten van Zeeman!

Mijlpaalkaarten zijn één van de meest gegeven kraamcadeautjes en ook tijdens de zwangerschap kopen of krijgen vrouwen een pakje mijlpaalkaarten die ze kunnen gebruiken wanneer ze de bijzondere momenten van hun baby vast willen leggen.

Je hebt ze in verschillende stijlen en met verschillende teksten. Ook kun je kiezen uit kaarten voor tijdens de zwangerschap en kaarten voor het eerste jaar van je baby. Ontzettend leuk en ik had graag gewild dat ze die 6 jaar geleden ook hadden. Alhoewel, misschien waren ze er toen wel, maar toen waren ze nog niet zo populair als nu.

Je hebt ze ook vast weleens gezien en voor een pakje betaal je als snel een tientje. Maar kende je die van Zeeman al?

Baby mijlpaalkaarten van Zeeman!

Dat Zeeman een ontzettend leuke baby collectie heeft heb ik je al laten zien. Ik wist dat de mijlpaalkaarten zouden komen, maar wist nog niet wanneer. Zodra het zo ver was wilde ik dit wel met je delen, want ze zijn ontzettend leuk! In het pakje zitten maar liefst 32 kaarten met teksten  als ‘bath time’, ‘I can sit”, ‘my first christmas’ etc. Voor het pakje van 32 stuks betaal je maar €3,99!

De ontwerpen zijn helemaal mijn smaak en ik vind ze dan ook supergaaf!

Toen Milan nog een baby was maakte ik wel iedere maand op dezelfde datum een foto en deze ging in een lijst van Riviera Maison. Met deze mijlpaalkaarten kun je ook iedere maand een foto maken. Wat ook leuk is, is om dit te doen met dezelfde kleding (bijvoorbeeld een blauwe broek en een wit shirtje) of op dezelfde plek. Dan kun je pas echt goed zien hoe goed je kindje groeit.

Dus mocht er iemand in je omgeving zwanger zijn, of ben je dat misschien zelf? Deze kaarten zijn echt een heel leuk cadeau, ook voor jezelf 😉

Ik wil nog even benadrukken dat ik niet gesponsord word door Zeeman, maar ik vind deze kaarten echt enorm leuk en wilde de tip graag met jullie delen. Wat vinden jullie van deze mijlpaalkaarten?

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 12 oktober 2016 / 07:53

    Wat leuk! Voor de geboorte van mijn eerste kleinzoontje vorig jaar had mijn oudste dochter aan mijn schoondochtertje ook zo’n setje kado gedaan, kwam wel van ergens anders maar het principe was hetzelfde. Ik had ze nog nooit gezien maar was direct fan, hoe verzinnen ze het toch allemaal 🙂
    Grote fan van Zeeman trouwens!

  2. 23 oktober 2016 / 15:52

    Ik heb deze laatst ook gekocht voor op de babykamer, helemaal blij mee!