Home + Amsterdam shoplog | Toch weer geshopt voor de jongens!

Amsterdam shoplog | Toch weer geshopt voor de jongens!

De laatste tijd heb ik aardig wat geshopt voor de jongens omdat ze toch wel behoorlijk hard groeien. Zo kocht ik voor Milan veel in maat 134 en voor Floris het één en ander in maatje 62. Inmiddels zijn we welgeteld twee weken verder en heeft Floris maat 56 bijna overgeslagen en draagt hij vooral maat 62. Hij heeft zelfs van sommige items en merken al maat 68 aan! Bizar toch?! Bij Milan lijkt het bijna wel alsof hij iedere nacht een beetje groeit, want ik merk dat ik echt meer moet hebben in maat 134. Afgelopen zaterdag ging ik met mijn moeder shoppen in Amsterdam (helaas kon mijn zus niet mee) en hoewel ik me had voorgenomen niet zoveel voor de jongens te kopen heb ik het toch gedaan. Kijk je mee?

Geshopt voor Milan

Deze toffe skinny jeans vond ik bij Primark! Hij heeft hem vandaag aan en heeft echt een heel mooie pasvorm! Hij kost maar €11,-

Dit is gewoon een simpele skinny die eigenlijk altijd goed is en waarvan ik hoop dat de pasvorm net zo mooi is als van de grijze. Deze is ook van Primark en kost maar €9,-

Verder kocht bij Primark deze dikke, zachte colsjaal voor hem. Makkelijk om te doen en hij gaat donderdag schaatsen met school, dus dan is ‘ie ook fijn. Ik heb al een skibroek voor hem dus hij is er klaar voor. Deze kost overigens €7,-

Bij De Bijenkorf kocht ik twee sweaters voor hem. Deze rode is van Vingino en er ging 40% korting vanaf! Hij kostte aanvankelijk €54,99 en daar ging €22,- vanaf!

Ik weet niet wat het is, maar ik heb iets met de kleding van Amsterdams Blauw. Ik vind het zo onwijs mooi! Simpel, maar mooi! Amsterdams Blauw is van Scotch Shrunk en hier ging 30% vanaf. Hij kostte eerst €49,95 en daar ging nu €14,99 vanaf.

Bij Zara kocht ik deze toffe, budgetproof sweater voor maar €17,95! Op de laatste foto zie je de tekst die op de achterkant staat.

Tot slot kocht ik voor Milan deze longsleeve. Hij kostte nu maar €5,99 en deze is heel leuk met een bloesje eronder of onder een spijkerjasje. Op de één of andere manier vind ik alleen een longsleeve altijd een beetje kaal dus combineer ze altijd met iets anders. Een stoer spijker gilet is ook heel gaaf erop.

Geshopt voor Floris

Bij Primark vond ik niets leuks voor Floris behalve dit te gekke mutsje en deze wantjes. Het setje kostte samen €5,- Floris past hem al en wat staat het hem schattig!

Ik heb voor de jongens al redelijk veel van Z8 en voor Milan ook gehad, maar ik koop het bijna altijd in de uitverkoop, anders vind ik het wel erg prijzig. Deze kocht ik bij De Bijenkorf en er ging nu 30% vanaf. Hij kostte €29,95 en daar ging dan €8,99 vanaf.

Zara heeft zoveel leuks voor die kleintjes! Floris past er nu gelukkig al in en ik zag online dit broekje al. Ik vroeg mij af of hij in het echt net zo leuk is en dat vond ik wel! Hij is lekker zacht en kost maar €7,95. Weer eens wat anders dan blauw en grijs.

Dit broekje is eigenlijk voor meisjes, maar ik vind hem zo gaaf! De kunst is om hem een beetje cool te combineren 😉  Komt helemaal goed. Ook deze kost €7,95.

Bij Floris staat zwart/wit heel erg leuk en ik besloot dit shirtje daarom ook mee te nemen. Voor de prijs hoefde ik het niet te laten, want hij kostte €5,95!

Dit shirtje is een maatje 68 en wat aan de grote kant, maar ik vond hem zo leuk en lekker vrolijk dat ik hem toch al mee wilde nemen. Deze kost €7,95.

Al met al lopen dit soort bedragen flink op en hoewel ze het nodig hebben is het gewoon een hoop geld. Patrick heeft laatst ook flink veel geshopt en ik wilde er voor hem nog wel wat bij kopen. Ik zag heel veel leuks, maar ik weet dat Pat er niets aan vindt en het dan ook gewoon niet aan trekt dus dat schiet niet op haha. Hij vond het maar onzin om nog wat voor elkaar te kopen voor de kerst (we hebben immers alles al) en hij stelde voor om lekker een weekendje weg te gaan met onze verjaardagen in januari. Goed idee, dus wij gaan daar nog even voor kijken. Als we niets vinden is het ook goed, dan gaan we gewoon wat later weg. We zoeken iets dat niet te ver rijden is vanwege Floris, maar waar Milan zich ook goed kan vermaken. Het liefst met een zwembad. Alle tips zijn welkom!

Kortom, wij zijn geslaagd en ik ben afscheid aan het nemen van Floris’ kleertjes in maat 50 en 56. Binnenkort zet ik deze te koop. Veel kleertjes zijn nog nieuw omdat hij die niet eens aan heeft gehad. Mocht je interesse hebben, houd dan de Facebookpagina van Mamablogger verkoopt in de gaten.

Blijf jij ook kopen voor de kinderen, of valt dat wel mee?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Stephanie
    18 december 2017 / 17:38

    Leuke dingen heb je geshopt voor je jongens ?! Ik blijf hier ook maar kopen voor m’n zoon van net 4. Moet ook wel, want hij groeit ook ontzettend hard ?. Onlangs toevallig ook die grijze skinny jeans van primark gekocht, echt n fijne en stoere broek is dat!