Home + Aftellen naar Sinterklaas #4 | Schoencadeautjes van AliExpress!

Aftellen naar Sinterklaas #4 | Schoencadeautjes van AliExpress!

Wat geef je een kind dat alles al heeft in zijn schoentje voor Sinterklaas? Ik vond het dit jaar op de één of andere manier lastiger dan de voorgaande jaren. Daarom besloot ik eens een kijkje te nemen op AliExpress en ik vond er toch een aantal leuke schoencadeautjes. Inmiddels heb ik alles binnen (sowieso allemaal binnen twee weken) en wil ik het graag aan jullie laten zien voordat ik het inpak 😉

Legotape

Oké, het is geen echte LEGO, maar deze tape is inmiddels razend populair!  Deze vond ik op AliExpress en ik kocht hem in Milans lievelingskleur oranje (ik weet ook niet waarom haha). Ik kocht een meter voor €1,92 inclusief verzendkosten. Ik heb ze laatst ook gezien in de folder van Kruidvat en weet niet wie er nu goedkoper was, maar wij hadden deze al binnen.

Kawaii Jongenspopje

Floris is er nog wat te jong voor, maar ik vind dit soort knuffeltjes zo ontzettend lief! Toch zie je ze heel vaak voor meisjes in het roze en dat is niet erg, maar ik vind deze voor jongetjes (of heel hip genderneutraal) eigenlijk nog leuker voor Floris. Er zit ook een haakje aan om hem vast te maken aan de kinderwagen of Maxi Cosi. Deze kocht ik voor €3,42 inclusief verzendkosten.

Brandweerman Sam poppetjes

Milan vind Brandweerman Sam nog steeds te gek en heeft beide kazernes, tig voertuigen etc. en als hij er niet meer mee speelt bewaren we het voor Floris. Veel personages uit de serie zijn niet in Nederland te koop of je krijgt Sam er weer bij met het gevolg dat Milan die nu al een paar keer dubbel heeft. Ik heb nu 12 poppetjes gekocht voor €4,77 inclusief verzendkosten. Een hoop heeft hij er nog niet. Ze zijn wel wat kleiner dan de poppetjes die hij hier heeft, maar hij kan er wel heerlijk mee spelen!

Superhelden van “LEGO” in een doosje

Dat Milan groot fan is van LEGO is geen geheim meer en ik heb al eerder op AliExpress wat poppetjes gekocht. Nu zag ik op een Facebookgroep deze tip. 8 doosjes met superhelde  poppetjes. Geen echte LEGO, maar nauwelijks van echt te onderscheiden. Voor schoencadeautjes dus ideaal. Ik verwacht er twee in zijn zijn schoen te doen en degenen die overblijven gaan in de zak voor 5 december. Deze 8 doosjes kocht ik voor in totaal voor €8,91 inclusief verzendkosten. Dat is een koopje want het kwam met de pakketpost mee.

Het is overigens altijd handig om een extra schoencadeau te hebben want ik heb ooit weleens gehad dat Sinterklaas geheel onverwacht in het Sinterklaasjournaal zei dat kinderen hun schoentje mochten zetten. Dit was op een andere dag dan wij dit normaal doen. Toen had ik toch mooi een probleem. Is uiteindelijk goed gekomen, maar sindsdien zorg ik altijd voor een extra cadeautje achter de hand.

Dit waren mijn AliExpress koopjes voor in de schoen.

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 11 november 2017 / 08:40

  De brandweerman Sam poppetjes kocht ik paar weken terug ook via Alie, geloof zelfs iets goedkoper.
  Hier worden ze overal voor gebruikt…. plastic poppetjes dus ook handig om mee ergens mee naar toe te nemen.

  De jongenspop is ook leuk.

  • 11 november 2017 / 21:24

   Fijn om te horen dat ze zo goed bevallen! Denk dat Milan er ook wel heel blij mee is.

 2. 21 november 2017 / 22:46

  Ooh wat slim om via Alie Express te kopen. Wist niet dat je daar dan ook zulke leuke (schoen) cadeautjes kon kopen. Ons dochtertje is vandaag 1 jaar geworden, dus die maakt er nog niet heel veel van mee, maar voor volgend jaar is dat zeker wel een leuke tip!

 3. Carola
  6 oktober 2018 / 10:31

  Ik ben alvast aan het kijken naar cadeautjes voor 5 december en kwam deze blog tegen. Mijn zoontje zou de super heroes geweldig vinden! Op Aliexpress zie ik ze wel, alleen dan niet in van die leuke doosjes. Kun je misschien nog achterhalen welke je besteld hebt?

  • 7 oktober 2018 / 10:22

   Hoi! Ik heb nog even voor je gekeken, maar kan ze helaas niet meer vinden…