Home + Dairy | Afscheid, nieuwe fiets voor Milan en een weekendje Center Parcs

Dairy | Afscheid, nieuwe fiets voor Milan en een weekendje Center Parcs

Afgelopen week zat weer bomvol. Niet alleen met werk en allerlei andere dingen, maar ook met het organiseren van een afscheid op mijn werk, ik ging met Milan op pad voor een nieuwe fiets en we gingen met zijn viertjes een weekendje naar Center Parcs! Genoeg beleefd dus en ik heb weer lekker veel foto’s gemaakt. Kijk en lees je weer mee?

Maandag

Goedemorgen! Ik begin de nieuwe week met was 😅

De eerstvolgende foto maak ik ’s avonds weer als ik op weg ben naar huis. Ik sta voor het stoplicht in de wijk. Wat hebben we toch een mooi plekje.

Thuis op de bank met mijn mannen het Sinterklaasjournaal kijken. Het samenzijn is waar het uiteindelijk toch allemaal om draait. Dit is momenteel mijn lievelingsmoment van de dag. En ja, de tv moet echt groter haha.

Er komt ook nog een te gek pakket binnen van Innocent. Een mooie samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan.

Ik ben de halve avond bezig met het maken van deze letterlabels naar het idee van Bubbels en Confetti. Uiteindelijk lukt het me dit lettertype op de Mac geïnstalleerd te krijgen wat zijn ze leuk!

Dinsdag

Nou jongens, dit is de enige foto die ik maak vandaag. Floris met zijn nieuwe muts en zijn scheerkussen. Die ging afgelopen week overal mee naartoe.

Woensdag

Vandaag is één grote chaos. Floris en ik brengen Milan naar school, rijden snel naar de Albert Heijn en daarna begin ik aan de soep. Ik heb online een kennismaking met een nieuwe collega en ondertussen komt onze huishoudelijke hulp. We kletsen wat en daarna moet ik echt richting de stad.

We halen een lekkere warme chocolademelk omdat we staan te wachten.

Ik haal namelijk het cadeau op voor onze manager die deze week afscheid neemt. We hebben 7,5 intensief samen gewerkt dus regelen we met het team een mooi afscheid.

Daarna shop ik nog wat nieuwe kleding voor de jongens in de sale, want ik kom niet zo vaak meer in de stad tegenwoordig. Als ik er dan toch ben…😉 Daarna rijden Floris en ik door naar mijn werk om alle spullen voor het afscheid bij mijn collega’s te brengen.

Hierna halen Floris en ik Milan op uit school. Ik heb krentenbollen voor hem meegenomen zodat hij gelijk kan eten, want we moeten door naar Waddinxveen om de stoel te halen die ik heb besteld bij Xenos.

Daarna komen we thuis, eet ik nog even wat, ga ik even aan de gang in huis en we zetten de stoel op zijn plek. Ik vind hem geweldig!

Daarna stappen we weer in de auto en halen we een vriendinnetje van Milan op om mee te nemen naar musicalles. Floris en ik wachten gedurende de les in de auto omdat het toch geen zin heeft heen en weer te rijden. Ik moet nog wat werken, want heb wat deadlines die ik anders niet ga halen dus heb ik de laptop meegenomen en ga ik naast Floris op de achterbank zitten. Hij kijkt Peppa Big en ik ga aan de slag. Ondertussen eten we een Twix, wij vermaken ons prima 🙈.

’s Avonds ben ik echt helemaal kapot en heb ik flinke hoofdpijn. Patrick gaat daarom mee naar het zwemmen en ik blijf thuis bij Floris.

Nadat Floris is gedoucht en op bed ligt, ga ik naar beneden om nog een blog af te maken. Het valt mij dan pas op dat de kleuren in het kussentje ook weer terug komen in het kleed. Word ik heel gelukkig van haha.

Donderdag

Vandaag is het afscheid van mijn manager. Ik vind het lastig, want we hebben toch ruim 7,5 jaar intensief samen gewerkt. Het is in ieder geval een mooi afscheid met mooie woorden.

Ik ben rond 18.30 uur thuis, maar had Milan beloofd deze week nog te gaan kijken voor een nieuwe fiets. Dit wilden we al eerder, maar door de verhuizing kwam het er niet van. Ik ben echter hartstikke moe en moet de administratie nog doen. Het gevolg is een boze Milan en hij heeft gelijk. Pat blijft bij Floris en ik rijd met Milan naar de winkel om een nieuwe fiets uit te zoeken. Deze fiets is twee maten groter en het is een Batavus Booster. Hij rijdt nog keer het testparcours over en is zielsgelukkig met zijn fiets. We worden goed geholpen, de fiets wordt in elkaar gezet en voor ons in de auto gezet en dan rijden we, in totaal twee uur later, naar huis. Wel met een dolgelukkig Milan, dat dan weer wel haha. Eenmaal thuis begin ik aan de administratie en dan zit het er toch echt op voor vandaag.

Vrijdag

We gaan vanavond een weekendje weg, maar moeten allebei de hele dag nog werken. Daarom ben ik extra vroeg op en heb ik on 5.30 uur bijna alles al klaarliggen voor de koffers. Goed bezig!

Eenmaal thuis werk ik nog wat was weg terwijl Patrick de auto inlaadt. Tegen 18.00 uur vertrekken we…

… Naar Center Parcs De Eemhof! Milan mag voorin en met ongeveer een uurtje zijn we er.

Na het inchecken gaan we naar ons huisje. Ziet er goed uit! De review verschijnt later.

Zaterdag

Het wordt licht dus we kunnen eindelijk even de omgeving zien waar we zitten en… we worden wakker met een konijntje in de tuin!

Wauw, er wordt een super luxe ontbijt bezorgd!

Het zwembad is ook voor ons gereserveerd en het is eigenlijk best relaxt om zo te zwemmen. Wat een prachtig en leuk zwembad is dit!

Op de foto met mijn allergrootste vriend 🥰.

We hebben een meet & greet gereserveerd met Sinterklaas en één van de Pieten. De jongens worden superleuk ontvangen, we krijgen een rondleiding door het huis van Sinterklaas en de jongens krijgen een cadeau.

Pat en Milan halen ’s avonds patat die we opeten in het huisje. Gezellig zo ☺️.

Zondag

Goedemorgen! We worden wakker met schoencadeautjes én een konijntje in de tuin. Floris wil deze het liefst mee naar huis nemen.

Dit is toch te leuk?!

Niet veel later wordt er weer een waanzinnig ontbijt bezorgd. In een andere zak zitten broodjes en voor de jongens zijn er twee kids boxen. We worden weer flink verwend.

Aan het einde van de ochtend maken we een rondje over het park en bezoeken we de kinderboerderij. Het weer is heerlijk, de zon komt door en het is koud, maar het is echt gezond weer. We genieten van elkaar en van de natuur.

Even later wordt onze lunch bezorgd, wat ontzettend lief.

Het laatste op het programma: midgetgolf! Milan speelt super serieus en Floris legt zijn bal vlak voor de hole en slaat hem erin 😂.

Daarna is het tijd om uit te checken en richting huis te gaan. Daar wassen we alle was weg, verschonen we ons bed, stofzuig ik het hele huis en pakken we alles uit. Alles is weer fris voor een nieuwe week! Fijne week allemaal!

SpeelgoedSpeelgoed

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter/X | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. Marlous
    30 november 2020 / 08:05

    Hoi Marisca,
    Ik heb even een vraagje. Waar hebben jullie Milan zijn fiets gekocht? Ik vind het heel handigst dat er een testparcour is.

    Groetjes Marlous

    • Marisca
      Auteur
      30 november 2020 / 08:07

      Ja, dat is zeker handig! We hebben hem gekocht bij 12gobike in Waddinxveen (of is het nog net Gouda?) In ieder geval op de grens van Gouda en Waddinxveen. Supergrote winkel waarbij je dus echt de tijd en ruimte hebt om een fiets te testen. We zijn er goed geholpen.

  2. Leonie
    30 november 2020 / 08:15

    Hoe doe je dat toch allemaal. Mijn hoofd gaat al kloppen bij het idee dat er zoveel op een dag gebeurt. Respect. Hier zit zeker een stukje mindgym in en flink doorzettingsvermogen daar mag je trots op zijn!

    • Marisca
      Auteur
      30 november 2020 / 22:32

      Dank, maar momenteel vind ik het zelf ook allemaal een beetje veel hoor 😅. Ik schrijf daar morgen wat uitgebreider over. Ik zal blij zijn als er wat meer rust ontstaat.