Home + Shoplog | Nieuwe kleding, schoenen en laarzen voor Milan!

Shoplog | Nieuwe kleding, schoenen en laarzen voor Milan!

Het schijnt normaal te zijn, en zeker bij jongetjes, dat ze op een gegeven moment verschillende maten gaan dragen. Zo draagt Milan nu maat 140 van broeken en maat 152 van truien en shirts. Maat 146 heeft ‘ie wat dat betreft helemaal overgeslagen. Ik dacht dat hij van broeken dan inmiddels wel 146 aan kon, maar dat was echt nog te groot. Die zijn terug gegaan en ik heb nieuwe gekocht. Ik had in ieder geval wel wat nieuwe kleding nodig voor Milan, dus hoog tijd voor een nieuwe shoplog!

Nieuwe Nike’s

Een paar maandjes geleden had ik nog hoge, groene Nike’s gekocht in maat 35,5. Wat ik toen niet wist is dat Nike vaak kleiner valt en je vaak een halve of zelfs een hele maat groter moet nemen. Hij was er dus ook zo uitgegroeid en heeft ze nauwelijks aan gehad. Voor de zomer wilde ik graag hoge witte, maar de verkoper raadde dat af omdat ze echt heel warm zijn. Van binnen zijn ze dik gevoerd en aan de buitenkant van echt leer. We hebben daarom de lage Air Force 1 Nike’s gekocht in maat 36,5. 37 was er niet, omdat het Amerikaanse maten zijn. Dan ga je meteen naar 37,5 en dat is weer te groot. Volg je het allemaal nog haha? In ieder geval zijn ze heel erg cool volgens Milan.

Deze sneakers kosten overigens €75,-

Bergstein laarzen

We hebben al een tijdje gele Bergstein laarzen bij de achterdeur staan voor Milan en hij liep er al die tijd ook op. Prima, dacht ik totdat hij van de week klaagde over zere tenen nadat hij een paar uurtjes in de tuin had geholpen. Blijken die laarzen dus maat 32 te zijn! Ik voelde me zo lullig! Ik wilde ze nu in maat 36, maar die schijnen er niet te zijn. Toch maar maat 35 gekocht omdat ze wel wat ruimer zitten. Ik had graag goedkopere gekocht, maar hier in de stad waren die niet te vinden en ik had echt dringend nieuwe nodig 😉 Laten we hopen dat hij hier nog even plezier van heeft haha.

Voor Floris had ik geen nieuwe kleding nodig, maar deze sokjes van Z8 kon ik niet laten liggen. Ik heb een tijdje terug twee paar in de sale gekocht en ik vond ze zo fijn! Ze zijn ook nog eens heel erg leuk en ik doe ze dan bijvoorbeeld een beetje over zijn broekspijpen. Ik betaalde hier €7,95 voor. Belachelijk eigenlijk als je erover nadenkt.

Nieuwe broeken van WE

Bij WE hadden ze een leuke actie; de tweede jeans voor de halve prijs. Ik vond de broek met de streep ontzettend leuk en de ander heeft een wat stoerdere wassing. Het zijn beide skinny’s en ik betaalde er in totaal €57,48 voor.

Truien en t-shirt

Ik kocht twee toffe truien voor Milan bij “Onze Nieuwe Winkel” in Gouda. Hier slaag ik eigenlijk altijd wel.

De grijze trui is van Indian Blue Jeans en kostte €49,95. De rode trui is overigens ook van Indian Blue Jeans en kostte €44,95. Ze zijn beiden gemaakt van een heerlijke stof dus ik denk dat Milan ze er lekker vind zitten.

Het bananen shirt kocht ik bij een andere winkel en vond ik vooral erg grappig. Daarbij kan Milan die felle kleurtjes wel goed hebben dus als de zon zich weer eens een keertje laat zien, kunnen we deze meteen uit de kast pakken. Het shirt is van B’Chill en kostte €27,95, maar ik kreeg er 20% korting op.

Tot slot; een zomerjasje voor Floris

Floris had eigenlijk nog geen zomerjasje, maar wel een borgvest. Dat wordt op den duur te warm en dan is een jasje wel lekker. Dit jasje is van Tumble ’n Dry en kocht ik ook bij “Onze Nieuwe Winkel” en kostte zo’n €40,- (sorry, kaartje al weggegooid).

Nu Milan ouder wordt, wordt de kleding ook een stuk duurder. Zo’n aanbieding als die van de WE is dan mooi meegenomen.

Maar goed, Milan is er heel blij mee en hij kan weer even vooruit. Wat vinden jullie van de nieuwe kleding van Milan? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Helma Keijzer
    9 mei 2019 / 07:10

    Heerlijk shoppen. Ik was donderdag op pad met mijn dochter (aug 2010). Wat een verschil zij draagt maat 32 en 128 hihi.
    Lekker bij de hm Zara en we geslaagd. Stoere kant op. Wil geen jurken meer.
    Fijne dag.

    • 9 mei 2019 / 17:53

      Zo, dat is zeker een flink verschil! H&M en Zara zijn zeker leuk voor meisjes, leuk om te zien dat ze op deze leeftijd een eigen smaak ontwikkelen.