Home + 5x het leukste buitenspeelgoed voor in de tuin

5x het leukste buitenspeelgoed voor in de tuin

Genieten jullie ook zo van dit onwijs heerlijke weer? We genoten er een paar weken geleden al van en toen het daarna weer begon te regenen werd ik daar best wat chagrijnig van. Van mij mag het zo blijven. Lekker fietsen, een terrasje pakken of gewoon met een boek in de tuin terwijl Floris voor me met zijn huisje en buitenkeukentje speelt. Ik vind het heerlijk! Hoewel het speelhuisje alweer drie jaar oud is én een verhuizing heeft overleefd, wordt er nog volop mee gespeeld. Buitenspeelgoed is belangrijk en stiekem ook best leuk. Ik zocht het leukste buitenspeelgoed voor je uit!

1. Het houten speelhuis

Ik begin natuurlijk met een houten speelhuis. Deze is vergelijkbaar met wat Floris heeft, al hebben wij er geen zandbak bij. Dit laat ik hem dus maar niet zien 😉 Wij hebben het huisje destijds gebeitst en voorzien van allemaal leuke accessoires. Het huisje zou een nieuwe lik beits kunnen hebben, maar verder ziet hij er nog goed uit, net als de accessoires overigens. Kortom, duurzaam en het staat ook nog eens heel leuk in de tuin.

2. Een houten zandbak

In onze vorige tuin hadden we een vergelijkbare zandbak die de verhuizing niet heeft overleefd, maar hij had hier ook helemaal niet gepast dus zo’n ramp was het niet. De bankjes kun je dichtklappen en we dekten hem af met afdekzeil dat we speciaal voor deze zandbak hadden gekocht. Ook deze bleef lang mooi en een zandbak staat altijd garant voor uren speelplezier.

3. Een houten voetbaldoel

Heb je een wat grotere (zij)tuin en een stukje gras over? Dan is dit houten voetbaldoel echt te gek! Ik denk dat Floris papa en opa dan de hele zomer vraagt om een potje voetbal 😉

4. De houten schommel

Ik zie ze in onze wijk steeds vaker: de houten schommels. Zeker bij huizen die een grotere hoektuin hebben of nog een stukje tuin hebben aan de zijkant. Wij hebben er geen plek voor, maar als dat wel het geval was, hadden we deze zeker overwogen. Deze is overigens ook leuk voor oudere kinderen. Kunnen ze lekker op chillen ;-).

5. De opblaasbare jacuzzi

En om even bij de oudere kinderen te blijven, dan is een jacuzzi 4 personen ook wel heel erg gaaf “buitenspeelgoed”. En dat vinden wij stiekem ook. Dit is met recht nog een wens van ons, maar in deze tuin niet haalbaar. Wie weet, ooit. Er moet wat te dromen overblijven toch? Als je deze goed onderhoud heb je heel wat zomers plezier. Ik zie Milan hier over een paar jaar ook wel in zitten met wat vrienden en ons samen met wat lekkers erbij. Verstand op nul en even lekker genieten.

Welk buitenspeelgoed hebben jullie voor de kinderen?

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *