Home + 5x daarom bemoei ik mij toch met Patricks kleding…

5x daarom bemoei ik mij toch met Patricks kleding…

Zijn er vrouwen die zich niet bemoeien met de outfits van hun man? Ik denk heel weinig. Andersom is het denk ik ook zo, maar misschien wat minder bewust. Als ik weet dat pat iets echt niet mooi vindt, trek ik het ook niet aan. Niet omdat hij het liever niet heeft, maar simpelweg omdat ik het dan ook niet leuk vind. Als hij iets aan zou trekken wat ik echt niet mooi vindt, zou ik het ook jammer vinden als hij het dan toch doet. Je wilt immers toch een beetje je best doen voor elkaar. Maar goed, weer even terug naar die mannen, want die kunnen soms combinaties maken… En daarom 5 redenen waarom ik mij toch bemoei met Patricks kleding

Reden #1 | Spijkerbroeken met wijde pijpen kunnen echt niet meer

Toen ik tegen Pat zei dat die spijkerbroeken met wijde pijpen echt niet meer konden, dacht hij meteen dat ik über strakke skinny’s wilde shoppen. Er is echter nog een tussenweg; gewone skinny’s met mooie smallopende pijpen. Gelukkig heb ik hem nu zo ver 😉 Ik merk vaak dat mannen heel goed weten wat ze niet aan willen, maar dat ze geen idee hebben wat er allemaal te koop is en hoe leuk ze dat kan staan.

Reden #2 | Er mag wel wat variatie in

Mannen hebben de neiging om vaak hetzelfde uit de kast te trekken. Vaak omdat iets dan lekker zit. Daar probeer ik wel op te letten. Ik zal dan bijvoorbeeld ook niet zo snel een trui voor Patrick kopen in dezelfde kleur als dat hij al heeft. Ik vind het juist leuk als er lekker gevarieerd wordt. Zo vindt ik bordeauxrood een prachtige kleur, zeker voor de herfst. Pat zou dat zelf niet zo snel kopen, maar draagt deze trui nu regelmatig!

Reden #3 | Sneller dingen weggooien

Mannen hebben de neiging soms toch spullen te lang te houden terwijl het eigenlijk toch al lang weggegooid had mogen worden. Zeker broeken of T-shirts. T-shirts worden regelmatig vaal of de vorm gaat er op den duur een beetje uit. Na verloop van tijd kunnen ze dan echt wel weg, maar mannen zijn er op een bepaalde manier aan gehecht of zo…

Reden #4 | Het moet wel leuk staan

Ik vind het leuk als Patrick er hip en stoer uitziet. Er zijn bepaalde dingen die ik Patrick heel erg leuk vindt staan en daar denkt hij dan soms weleens anders over. Ik probeer hem er dan toch van te overtuigen dat het echt heel erg leuk staat en kan soms weleens boos worden als hij het dan niet begrijpt. Vaak kan ik hem overtuigen, maar ook regelmatig niet. Tja, het blijven mannen 😉

Reden #5 | Omdat ik het zelf gewoon heel erg leuk vind

Ik geef liever geld uit aan hem en de jongens dan aan mijzelf hoe leuk ik kleding ook vindt. Ik kan daar echt oprecht blij van worden. Ik weet niet zo goed wat het is, maar het voelt fijn als ze leuke kleding aan hebben. Misschien vinden jullie het suf, maar het voelt echt zo.

Hoe doen jullie dat, bemoeien jullie je ook met de kledingkeuze van je man? Waarom wel of niet? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *