Home + 3x inspiratie voor een weekendje weg met het hele gezin!

3x inspiratie voor een weekendje weg met het hele gezin!

Ben jij van plan om er binnenkort een weekend op uit te gaan met het hele gezin? Lees dan gauw verder. Het uitzoeken van een bestemming voor een weekendje weg met het gezin kan een hele uitdaging zijn. Je wilt natuurlijk dat de kinderen zich goed kunnen vermaken, maar voor de ouders moet er ook genoeg leuks te zien en te doen zijn. Hieronder vind je inspiratie voor geschikte bestemmingen voor een weekendje weg met het hele gezin! 

De Veluwe 

Voor natuurliefhebbers is een weekendje weg naar De Veluwe echt een aanrader. Dit park is erg groot en heeft vele bossen en prachtige heidegebieden. De Veluwe is ook erg geschikt om te bezoeken met het hele gezin, omdat er in de buurt vele kindvriendelijke accommodaties te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan Center Parcs vakantieparken, waar je met het hele gezin kunt genieten van een onvergetelijke vakantie. Je kinderen kunnen zich uitleven in het zwembad en daarna of daarvoor kun je rustig de prachtige natuur op de Veluwe beleven. Kijk je ogen uit naar de bijzondere wilde dieren die je er kunt spotten, zoals herten, wilde zwijnen en mooie vogels. Je merkt het, de Veluwe is zeker een goede optie voor een weekendje weg met het hele gezin! 

Noordwijk aan Zee

Wil je graag een weekendje weg naar het strand? Ook dat kan natuurlijk! In Nederland kun je bijvoorbeeld een weekendje naar Noordwijk aan Zee gaan met de kinderen. Hier zijn genoeg verschillende soorten kindvriendelijke accommodaties te vinden. Je kunt er met zijn allen genieten van een weekendje strand en daarnaast lekker over de boulevard struinen en het centrum van Noordwijk verkennen. Ook een goede aanrader voor als je naar het strand wilt met het hele gezin maar toch dichtbij huis wilt blijven! 

De Ardennen

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een weekendje naar België te gaan. Als je een weekendje weggaat met de kinderen kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te verblijven in een vakantiepark in België. Een mooie bestemming voor een weekendje weg zouden bijvoorbeeld de Ardennen kunnen zijn. Hier kun je genieten van de prachtige natuur, bossen, het heuvelachtige landschap en verschillende bezienswaardigheden. In en rondom de Ardennen zijn er genoeg vakantieparken of andere accommodaties die geschikt zijn om met kinderen te verblijven. Zeker een mooie bestemming om op je lijstje te zetten! 

Met al deze inspiratie voor bestemmingen kun jij alvast je weekendje weg met het hele gezin gaan plannen! 

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *