Home + Winactie | Win kaartjes voor de ‘Nijntje dagen’ in Madurodam!

Winactie | Win kaartjes voor de ‘Nijntje dagen’ in Madurodam!

Madurodam is  voor mij pure nostalgie. We wonen er ongeveer een half uur vandaan dus het was een populaire bestemming voor een schoolreisje. Ik vond het zo gaaf om ons mooie Goudse stadhuis in het klein te zien en vond het überhaupt al knap dat ze al deze gebouwen tot in de precisie na kunnen maken.

Toen Patrick en ik verkering kregen zijn we er samen nog geweest. Met het openbaar vervoer, want we hadden toen allebei nog geen rijbewijs. We plakten er meteen een strandwandeling op het strand van Scheveningen aan vast. Tig jaren later kwamen we er met onze zoon, hoe bijzonder is dat?!

En nog steeds is Madurodam dé plek waar je je ogen  uitkijkt en waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. En dan te hebben we dan ook zeker gedaan!

Wat vond Milan van Madurodam?

Milan was natuurlijk nog nooit in Madurodam geweest dus hij had geen flauw idee wat het precies was en wat hij er zich bij voor moest stellen. Toen we binnenkwamen keek hij goed om zich heen en het eerst wat hij zei was ‘wauw’. Hij was ook ontzettend onder de indruk en herkende veel gebouwen. Uiteraard het stadhuis, maar twee weken ervoor waren we bijvoorbeeld bij Beeld en Geluid geweest. Ook dat is een indrukwekkend gebouw wat niet kan ontbreken in Madurodam. Hij herkende het meteen. Net als de Erasmusbrug in Rotterdam en nog meer gebouwen en plekken. Het was dan ook extra bijzonder deze in het klein te zien.

Daarnaast is er voor kinderen ook heel veel te doen. Zo heeft hij water gespoten op een schip waar brand was, kon je klompjes laten maken in de klompenmakerij en kon je met schepen en water spelen. Wat hij ook heel stoer vond, was dat hij bij het podium van Armin van Buuren zelf ook muziek kon mixen als een echte DJ.

Nijntje dagen in Madurodam!

Je weet misschien wel dat er in Madurodam een Nijntje speeltuin is, maar wat je waarschijnlijk niet wist is dat aanstaande woensdag (28 september) de Nijntje dagen van start gaan in Madurodam. Nijntje is natuurlijk zelf ook bij de opening aanwezig zodat jouw kleintje met haar op de foto kan. Een heuse ‘meet & greet’ dus!

De Nijntje dagen duren tot 5 oktober aanstaande en tijdens deze dagen zijn er allerlei Nijntje activiteiten. Denk aan een speurtocht, interactief voorlezen en knutselen. Naast de reguliere entree hoef je natuurlijk niet extra te betalen voor deze activiteiten.

En jij kunt kaartjes winnen!

Ik mag vier kaartjes verloten van Madurodam voor jou en jouw gezin voor de Nijntje dagen of een andere dag wanneer het jullie uitkomt. In ieder geval staat het garant voor een heel leuke en gezellige middag met het gezin en wie weet plakken jullie er ook nog een strandwandeling achteraan, net als Patrick en ik toen.

Meedoen is heel simpel. Laat hieronder in een reactie weten waarom je deze kaartjes wilt winnen en waarom je graag eens naar Madurodam zou willen. De winactie loopt tot vrijdag 1 oktober aanstaande dus doe snel mee!

Doe je mee?

 

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

54 Reacties

 1. corinne de graaf
  26 september 2016 / 19:51

  Leuk mijn kinderen zijn er nog nooit geweest.Lijkt mij leuk om er een keer heen te gaan.Ik zelf ben er ook voor het laatst in mijn jeugd geweest dus er zal wel veel veranderd zijn in het park.

 2. 26 september 2016 / 19:57

  Jaaaa! Voor onze dochter die half oktober 4 gaat worden, dat gaat ze he-le-maal te gek vinden en in haar meest favoriete stad, waar we nu veel verder vanaf wonen. Dus dubbel dubbel veel plezier voor haar 🙂

 3. 26 september 2016 / 20:04

  Leuk, ik doe graag mee met de winactie! Toevallig zijn we in de herfstvakantie in Nederland en in de buurt. En ik ben zelf ook al heel lang niet meer geweest. Duim Duim.

 4. 26 september 2016 / 20:08

  Ik schaam me dood maar in de 28 jaar dat ik leef ben ik nog nooit in Madurodam geweest 😮
  Het zou leuk zijn als dat nu wel eens gaat gebeuren zodat ik 2 kindjes heel blij kan maken 🙂

 5. Liesbeth
  26 september 2016 / 20:10

  Heel graag doe ik mee aan jouw leuke winactie! Een paar keer per jaar gaan mijn man ik alitjd iets ondernemen met onze twee nichtjes. En Madurodam staat hoog op het lijstje! Nog nooit geweest namelijk! En met de Nijntje dagen lijkt het mij extra leuk! Nu duimen draaien dat we winnen!!

 6. Dionne van der Kooij- Beunder
  26 september 2016 / 20:13

  Super leuk! Wij zijn altijd grote fan geweest van Madurodam en willen dit graag doorgeven aan onze kinderen. Onze oudste is echt van het ontdekken van de wereld en onze tweeling zijn vooral fan van Nijntje op dit moment. Dus voor alle 3 zoiets de hoofdprijs ,maar ook deze papa en mama de hoofdprijs met lachende kindjes op een fantastisch mooie en leuke plek ?

 7. Helma Keijzer
  26 september 2016 / 20:14

  Ik zou heel graag willen. In januari 2015 zijn we er geweest. Geweldig leuk maar…. Het was bibber bibber koud. En ik was net zwanger en nog kots en kots misselijk. Ik zou graag met mijn beide kids nog een keer gaan. Om het eens goed en heel bewust mee te maken. En Nijntje kroelen …dat wil ik stiekem ook graag.

 8. 26 september 2016 / 20:29

  Oh Wat gaaf
  Ik ben pas geopereerd en kon hierdoor een poos geen leuke dingen met mijn zoon doen. Maar mijn ventje was ster lief voor mama.
  Ik zou hem dan ook graag verrassen met dit super leuke uitje.

 9. 26 september 2016 / 20:31

  Cool! Superleuk! Mijn zoontje is superfan van Nijntje en van auto’s en vliegtuigen. Dus dat moet helemaal goed komen dan.

 10. Jorina
  26 september 2016 / 20:34

  Opa en oma hebben onze zoon laatst meegenomen, hoe leuk als papa en mama nu mee gaan ! En dan nemen we ook ons nichtje mee 🙂 FEEST

 11. Ad van stijn
  26 september 2016 / 20:37

  Wat een leuke blog

 12. Elise
  26 september 2016 / 20:37

  Ja ik doe graag mee! Ik ben er vroeger een aantal keer geweest met mijn ouders en zus.
  Ik vond het zo leuk!
  Lijkt me leuk om na 20 jaar mijn eigen kinderen mee te nemen naar Madurodam!

 13. 26 september 2016 / 20:40

  De laatste keer dat ik in Madurodam geweest ben was ik zelf een kind. Ben nu wel heel benieuwd hoe het er nu uitziet en hoe mijn kinderen van bijna 7 (nog maar 12 nachtjes slapen zoals ze zelf zegt) en 3 het vinden.

 14. Gerlinde
  26 september 2016 / 20:59

  Leuk! Ik was al aan het plannen maken voor de herfstvakantie. Mijn jongens zullen dit een geweldig vakantie uitje vinden

 15. Kim
  26 september 2016 / 21:12

  Ik ben er vroeger eens geweest, maar dat weet ik al lang niet meer. Zou graag eens met mijn familie een heerlijk dagje willen vertoeven als dochter opgeknapt is van haar KNO operatie. QualityTime met de Family Love IT!

 16. Xaviera Jamie Jansen
  26 september 2016 / 21:43

  Dit is een “dol-fijn” uitje tijdens de herfstvakantie! Ik doe reuze graag mee!

 17. Lilian Fusers
  26 september 2016 / 21:58

  Ik zou dolgraag met mijn kleinkinderen een dag naar Madurodam willen en dan natuurlijk met de trein, dubbel feestje voor hun. Zelf ben ik er ook nog nooit geweest, ben heel benieuwd of het kind in mij dan weer naar boven komt.

 18. Marcia K.
  26 september 2016 / 23:21

  Jaaaaaa, wat een leuke winactie! Een bezoekje aan Madurodam zou ik zo leuk vinden met mijn gezin! Jaren geleden bij Mini-world geweest op Walcheren. Dit stelde niet zoveel voor (vond ik) en is eigenlijk maar een slap aftreksel van het Madurodam zoals ik me herinner uit mijn jeugd. Graag zou ik mijn meiden Nederland in het klein willen laten zien. Na afloop een bezoekje aan het strand zal er ook zeker wel in zitten!

 19. Bets
  26 september 2016 / 23:46

  Geweldig wat super leuk zou het zijn om alle mooie en bekende punten van Nederland nu in één dag allemaal te kunnen zien. dat wordt echt genieten met zijn allen, vooral omdat we hier nog nooit zijn geweest jammer genoeg.

 20. Pascal
  27 september 2016 / 00:43

  Zodat ik met mijn lieve vrouw en ons zoontje lekker kan genieten bij 1 van de leukste uitstapjes van nederland!

 21. Nina Mol
  27 september 2016 / 05:25

  Ik doe heel graag mee om samen met mijn kleinkinderen er heen te gaan!!

 22. 27 september 2016 / 07:00

  Ik maak graag kans. Ik ben al heel lang niet meer in Madurodam geweest. En mijn zoontje zal dit vast ook heel leuk vinden.

 23. melissa
  27 september 2016 / 09:00

  Erg leuk! Ik ben vroeger nog nooit in Madurodam geweest, dus hiermee maak je niet alleen de kids blij maar mij ook!

 24. Wies
  27 september 2016 / 09:06

  Het lijkt me geweldig dit te mogen doen met mijn kleindochtertje van 2 jaar. Wat zal zij genieten.

 25. Anna Knapen
  27 september 2016 / 09:12

  Wij willen graag gaan met de grootste Nijntje fan die wij kennen: Onze dochter Julia.

  Wij gaan een zelfde uitstapje maken: inclusief strandwandeling. Heerlijk genieten van een mooi dagje uit, want zo vaak komen we niet in Den Haag helemaal vanuit Limburg.

  Sterker: Julia is nog nooit in Den Haag geweest, nooit naar het strand. Alleen daarom al doen we mee.

 26. Anita te Gussinklo
  27 september 2016 / 10:26

  Super leuk, voor mij is Madurodam zeker 10 jaar geleden.
  Ik loot graag mee.

 27. Bianca Fenna
  27 september 2016 / 10:27

  Fantastische prijs. Ik ben een paar jaar geleden met mijn oudste dochter naar Madurodam geweest, ze vond het er fantastisch. De jongste wilt er ook graag naartoe. Ik zou het geweldig vinden om dit met hun samen nog eens te beleven.

 28. Gerda Winter
  27 september 2016 / 11:21

  Ik wil mijn kindjes wel wat cultuur bij brengen in Madurodam.

 29. 27 september 2016 / 12:02

  Leuk voor jong en oud, wil er graag eens heen!

 30. Elizabeth
  27 september 2016 / 12:50

  Leuke actie! Lijkt me gezellig om met mijn dochtertje heen te gaan 🙂

 31. Sandra Benedick Elzinga
  27 september 2016 / 12:59

  Ik doe graag mee voor mijn kindjes
  Joey
  Eva en
  Kayleigh

 32. Gera
  27 september 2016 / 14:59

  Leuk! Onze jongste is gek op nijntje dus dat zou een heerlijk gezinsdsgje zijn.

 33. Marianne Scholten
  27 september 2016 / 15:35

  Als 6-jarig meisje was ik voor het laatst in Madurodam. Alweer 40 jaar geleden.
  Mijn ouders waren 12,5 jaar getrouwd. Ik heb die dag alleen niet helemaal meegekregen, want ik was ziek. Ik kan me alleen een foto herinneren waar mijn ouders, mijn drie zussen en ik op staan. Ik hang als een zielig propje kind over de schouders van mijn vader.
  Misschien moet ik het uitstapje een keer overdoen met mijn drie zusjes, ondertussen zussen geworden!

 34. Samarinda
  27 september 2016 / 17:55

  Wij wonen heel dichtbij Den Haag, maar zijn eigenlijk nog nooit in Madurodam geweest. Nu zelfs Nijntje in Madurodam te zien is, moeten we er toch écht een keertje heen! ♥

 35. Manon van Leijenhorst
  27 september 2016 / 19:28

  Ik zou graag een keer gaan met mijn oudste en er een dubbeldate van maken met mijn schoonzus en haar zoontje. Nostalgisch om na zoveel jaar het onze kids eens te laten zien.

 36. 27 september 2016 / 20:25

  Mijn lieve nichtje is gek op Nijn
  dus met kaartjes voor de Nijntje dagen in Madurodam zal zij erg blij zijn!

 37. Bas
  27 september 2016 / 20:26

  ik ben zelf als kind geweest zou leuk zijn om met deze leuke actie nu samen met mijn kinderen te gaan.

 38. Kim Stolk
  27 september 2016 / 20:40

  Hi!

  Mijn kleine vriendinnetje/nichtje Lola komt in de herfstvakantie logeren en het lijkt me super leuk om met haar naar Madurodam te gaan!

 39. Tess
  27 september 2016 / 21:17

  Leuk, met ons Zweedse nichtje die in de herfstvakantie komt logeren!

 40. Peggy Elizen
  27 september 2016 / 21:32

  Wat zal die arme Nijntje klein zijn in Madurodam, dit lijkt m heel leuk en educatief voor de kids.

 41. Lisette
  27 september 2016 / 21:47

  Na de zomervakantie gestart te zijn in het Nijntje museum en mijn twee dochters er niet weg te slaan waren… Lijkt me dit een enorm leuk vervolg! Ze zijn2,5 en 6, dus de oudste kan er nu nog net ff ongeneerd van genieten, terwijl de jongste nog een hele wereld van nijntje voor zich heeft… En stiekem vindt mama het ook erg leuk!

 42. Wilma Wentink
  28 september 2016 / 11:02

  Mijn dochtertje is pas 2, misschien nog wat te jong maar zal ze deze nostalgie al zo jong mogelijk willen meegeven

 43. Marjo
  28 september 2016 / 13:33

  Wat een zoete foto’s! Die wil ik ook met mijn lieverds maken!

 44. Cornelia
  28 september 2016 / 15:05

  Lijkt me erg leuk! Ben er nog nooit geweest. Leuk uitje voor het hele gezin

 45. Robin
  28 september 2016 / 15:33

  Leuk om te bezoeken in de herfstvakantie!

 46. Jannette
  28 september 2016 / 17:55

  Ohhhh ja…Hier zijn we nog nooit met onze kinderen geweest. Ze zullen het vast geweldig vinden. Alles in ieniemini. Ik kan me zelfs niet hetinneren wanneer ik er ven geweest..dus ook voor mama een spannende dag. Ik ga duimendraaien.

 47. Laura
  28 september 2016 / 20:25

  Zelf vroeger regelmatig in Madurodam geweest en hele leuke herinneringen aan.
  Ik zou mijn zoontjes graag eens mee willen nemen naar Madurodam… ben erg benieuwd wat ze daar van vinden.
  De Nijntje dagen zijn vooral leuk voor de jongste maar ik denk dat onze oudste dat (al dan niet stiekem) ook nog leuk vindt!! 😀
  Het zou heeeeeel leuk zijn om samen naar Madurodam te kunnen gaan.

  Groetjes,

 48. Anneliese de Waal
  28 september 2016 / 20:57

  Erg leuk om met de kinderen naar toe te gaan, ik doe graag mee !! 🙂

  Groetje Anneliese

 49. Nicky
  28 september 2016 / 21:00

  Hier ben ik zeker voor te porren en ik denk mijn kleine boefjes ook wel!

 50. Marieke
  28 september 2016 / 22:36

  Ik ben benieuwd of onze kinderen Janneke (4) en Casper (3) net zo onder de indruk zullen zijn van Madurodam als ik, zo’n jaar of 30 geleden (auw, dat klinkt als een ander tijdperk 🙂 ). Ik weet nog dat ik me net de reus uit Gullivers Reizen voelde.
  En Nijntje, tsja, dat is natuurlijk helemaal cool. Dus wij willen wel winnen!

  • Marieke
   28 september 2016 / 22:37

   Net een vergissing gemaakt in mijn emailadres…. Ik zag het tijdens het verzenden, maar toen was het al te laat… Nog een reden dus om naar Madurodam te gaan: lekker ontspannen zodat we daarna fris weer aan het werk kunnen :-).

   Bijgaand emailadres is dus wel goed…

 51. 29 september 2016 / 18:38

  Wat gaaf, Nijntje in Maduradam. Daar wil ik heen met mijn nichtje !!!

 52. Nina
  30 september 2016 / 14:14

  Oeps…!! Drie kids en nog nooit in Maduradam geweest… dat is echt heel erg! Het zou een heel gezellig uitje voor de herfstvakantie zijn en wat een verrassing voor de jongste: Nijntje! Wij doen graag mee!