Home + Wie is de winnaar van de bioscoopkaartjes?

Wie is de winnaar van de bioscoopkaartjes?

Dit was wel een heel snelle winactie! Gisterochtend kwam de winactie online waarmee je bioscoopkaartjes kunt winnen voor De Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes en nu maken we al een winnaar bekend. Dit moet ook wel, want volgende week zaterdag is het al pakjesavond en ik wil de winnaar wel de gelegenheid geven dit weekend nog te gaan. Gewoon een leuk extra verrassingsuitje.

Ik heb beloofd vanavond de winnaar bekend te maken dus dat doen we dan natuurlijk 🙂

De winnaar van de kaartjes is geworden………tromgeroffel en een spannende stilte……………….

Susan Noordergraaf! Susan van harte gefeliciteerd! Ik mail je zo even voor je adres en dan verstuur ik ze meteen morgen naar je toe!

En voor degenen die niet hebben gewonnen: je kunt natuurlijk ook nog meedoen met de winactie van de Zoomer Dino!

Dank jullie wel voor het meedoen!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. se noordergraaf
    29 november 2015 / 15:44

    het was echt geweldig! het was ook net sinterklaasmiddag in de bioscoop dus sint en zijn pieten waren er ook. wel spannend natuurlijk maar ook erg leuk en ze heeft echt genoten, en ik ook natuurlijk.