Home + Vakantie | Droomparken Maasduinen: onze eerste indruk

Vakantie | Droomparken Maasduinen: onze eerste indruk

De afgelopen dagen heb ik een aantal foto’s gedeeld en Instagram Stories gedeeld van onze vakantiebestemming. Ook kreeg ik een paar keer de vraag of ik er een blog over wilde schrijven. Ik wilde dit in eerste instantie na de vakantie doen, maar dacht, waarom kan ik niet iets delen over onze eerste indruk? Het park zit momenteel vol, maar is wel een aanrader voor een komende vakantie of een weekendje weg!

Droomparken Maasduinen in Belfeld Noord-Limburg

Vorig jaar zaten we in Dormio Resort Maastricht en dat beviel ons heel erg goed. We zijn een beetje verliefd geworden op Limburg en Maastricht, maar hadden voor dit jaar heel andere plannen. We zouden immers naar Denemarken gaan. Toen we besloten om te boeken naar een bestemming binnen Nederland stond het voor ons al snel vast dat we weer naar Limburg wilden. Via onze reisagent kregen we allerlei opties binnen Nederland en dit Droomparken Park was daar één van. We bekeken de foto’s en de recensies en besloten om te boeken naar dit park.

We kenden Droomparken nog niet en dat maakt het altijd een beetje spannend, maar de eerste indruk is ontzettend goed.

Het park

Het park ligt in net Noord-Limburgse dorpje Belfeld, vlak naast de grens met Duitsland. Het park ligt midden in een mooi natuurgebied en is daardoor heel erg groen. Het is een ruim opgezet park met een overdekt zwembad, een strandje, een meertje, een speeltuin, geitjes etc.

Er staan stacaravans, maar ook een aantal te gekke Tiny Houses en huisjes zoals het huisje waar wij in zitten. Collega blogger Mirjam schreef een blog over de Tiny Houses van Droomparken.

De Tiny Houses zijn zo leuk! 

Ons huisje

Wij zitten in een zogenoemd CUB4 huisje. Dit is een vrijstaand huisje voor 4 personen. Het huisje is gelijkvloers en heeft ruime woonkamer met een behoorlijke keuken. De inrichting is superleuk en modern. Het huisje heeft twee slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, toilet en twee wastafels en een apart toilet.

Ziet er goed uit toch? Dit is ons huisje. Deze was hartstikke schoon en zag er heel goed en opgeruimd uit. Omdat wij een huisje op een hoek hebben, hebben we een super ruime tuin en hebben we tussen de bomen door een mooi uitzicht. De andere huisjes zitten wel wat dichter op elkaar.

Onze eerste indruk van Droomparken Maasduinen

Het is denk ik wel duidelijk, maar onze eerste indruk van Droomparken Maasduinen is heel erg goed. En nee, dit artikel betreft geen samenwerking ?. We hebben het echt enorm naar ons zin en vermaken ons prima in eigen land. Er is genoeg te doen in de buurt en je rijdt zo overal heen. Het is dus goed toeven hier!

Kenden jullie dit park al? Zo ja, wat is jullie ervaring?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *