Home + Tumble ‘N Dry sale | zes items, negen outfits!

Tumble ‘N Dry sale | zes items, negen outfits!

Nog even en het is zomervakantie in het hele land. Terwijl ik dit typ, hebben onze jongens de eerste week vakantie er al op zitten en is het onze laatste werkweek voor wij ook vakantie hebben. Ik probeer voor mijn werk zoveel mogelijk af te ronden, de blogplanning voor Mamablogger rond te krijgen en ondertussen staan de koffers hier al klaar en ben ik al begonnen met inpakken. Iedereen die mij een beetje kent zei dan ook “waarom verbaast mij dit niet?”. Ik ben graag overal op voorbereid en dat betekent dat ik al vroeg ben begonnen met het inslaan van zomerkleding voor de jongens. Niet alles, want de sale moest nog beginnen. De sale van Tumble ’n Dry is inmiddels begonnen en daar shopte ik zes items waar ik negen outfits mee kan maken. Handig!

Tumble ‘N Dry sale: zes items, negen outfits!

Volgens mij ben ik gek op streepjes, haha. Dat ben ik inderdaad echt en op de één of andere manier vind ik streepjes in de zomer nog leuker. Het is zo lekker maritiem 😉 Ik koos voor twee shirts en een katoenen trui. Als het ’s avonds wat frisser is, is zo’n truitje perfect. Daarnaast shopte ik drie korte broekjes in neutrale, maar lichte kleuren. Twee broekjes in een soort joggingstof (zit heerlijk!) en een spijkerbroekje.

De kleuren zijn gemakkelijk te combineren waardoor je eindeloos kan mixen en matchen. En daar houd ik van, want we hebben ons voorgenomen dit jaar zo min mogelijk mee te nemen op vakantie. Dat zou je overigens niet zeggen als je nu onze koffers op zolder zou zien, haha.

Het truitje dat altijd kan

Zoals je kan zien heb ik het truitje met de lange mouwen ook apart met de broekjes gefotografeerd in plaats van deze te gebruiken als extra item voor als het wat frisser wordt. Omdat het een katoenen trui is, draagt deze ook lekker op zonnige dagen en ik rol de mouwen op als het in de middag warmer wordt. Gecombineerd met toffe, hoge sportsokken en sneakers is de outfit helemaal tof!

Deze items gaan allemaal mee in de koffer en het truitje met de lange mouwen gaat mee in zijn rugtas. Deze is namelijk ook lekker in het vliegtuig. Ik zou zeggen, sla je slag nog even in de sale van Tumble ‘N Dry voor de vakantie of shop alvast een maatje groter voor volgend jaar. Deze items zijn tijdloos!

Fijne vakantie!

 

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *