Home + Moms Outfits | Leuke outfits van de afgelopen periode

Moms Outfits | Leuke outfits van de afgelopen periode

Tussen de hele warme dagen door, werd het weer wat koeler en dat vind ik stiekem wel fijn. Ik draag toch het allerliefst lange kleding. De laatste keer dat ik outfits liet zien, ging het om zomerkleding. De afgelopen periode heb ik weer wat foto’s gemaakt van gewone kleding. Kijk je mee?

Lekker sportief!

Hoewel ik de outfit heel leuk vind, blijf ik stiekem wel kijken naar dat buikje. Gelukkig wint de outfit het, haha. Ik vind het een superleuke en sportieve outfit die ook prima naar kantoor kan. Tenminste, bij ons op kantoor kan dit gewoon.

 • Schoenen: Nike Jordan
 • Broek: Red Button
 • Shirt en jasje: Mitch Gouda

Lievelingsrok voor de zomer

Op Insta zag ik dat de lange spijkerrok weer helemaal terug is van weggeweest. Ik dacht dat het mij niet zo staan, maar toen ik deze rok paste, was ik meteen verkocht! Hij zit heerlijk, er zit stretch in en de split maakt hem lekker zomers. Deze foto maakten we snel voor we weg moesten, maar met een kort jasje erop staat dit nog leuker. Een goede, basic outfit denk ik.

 • Schoenen: Nike Air Max 1
 • Jeans rok: Geisha
 • Zwart shirt: WE

Netjes, maar toch sportief naar kantoor

Op een iets mindere dag trok ik mooi mijn zwarte broek weer uit de kast, haha. Erop het shirtje dat ik op de eerste foto’s aan had onder het sportieve jasje. Dit keer dus met een blazer zodat het weer wat netter oogt. Eronder draag ik nieuwe, grove sneakers die qua kleur perfect passen bij het shirt en het jasje.

 • Sneakers: Manfield
 • Broek: Red Button
 • Shirt: Mitch Gouda
 • Blazer: Only

Nog een keer die zwarte broek

Dezelfde zwarte broek en hetzelfde model blazer, maar toch weer een heel andere outfit. Eigenlijk vind ik deze outfits het leukst staan bij mijzelf.

 • Schoenen: Nike Air Max 1
 • Broek: Red Button
 • Shirt: Pieces
 • Blazer: Only

Dit waren weer wat random outfits van de afgelopen periode. Ik vind het steeds leuker ze te laten zien al zijn ze niet heel bijzonder. Ik vind kleding nu wel leuker staan en krijg er weer plezier in zo nu en dat wat voor mijzelf te shoppen. Welke van deze outfits vind jij het leukst?

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  14 juli 2023 / 08:42

  De derde outfit met de Manfield sneakers vind ik het leukst van deze post, fijn dat je je steeds meer op je gemak voelt in deze kledingmaat en dat ook durft te delen ????

 2. Liesbeth
  14 juli 2023 / 13:48

  Allemaal heel leuk! Maar de lange jeansrok het leukst bij jou!