Home + Mama’s Musthave | De nieuwe weekplanner 2022 van HEMA!

Mama’s Musthave | De nieuwe weekplanner 2022 van HEMA!

Door ons huis slingeren heel wat planners die ik stuk voor stuk natuurlijk heel erg nodig heb ?. Van mijn Structuurjunkie planner tot een prachtige planner die opgeslagen op het kastje in de hal ligt (lifesaver!). En van mijn werkplanner voor Mamablogger tot een daily planner voor dagelijkse to do lijstjes wanneer ik vrij ben. Daar komt nu een planner bij: deze nieuwe weekplanner van HEMA. Deze planner heeft alles-in-een. Van een budgetplanner tot het stellen van doelen en de gewone weekplanner zoals we hem kennen. Je vindt het allemaal in deze map.

Weekplanner 2022 in map

Wat is ‘ie mooi hè? Ik ben een sucker voor dit soort planners. Wat deze planner anders maakt is dat je de blaadjes eruit kunt halen. Volgend jaar kun je deze dus opnieuw vullen. Omdat de kaft zo stevig is, beschadigt hij niet snel in een tas vol met spullen. Handig, want wij moeders slepen altijd de halve inboedel mee.

De inhoud

In deze nieuwe weekplanner voor 2022 vind je het volgende:

 • Pagina voor persoonlijke informatie
 • Jaarkalenders
 • Overzicht nationale feestdagen 2022
 • Overzicht schoolvakanties
 • Een jaarplanner
 • Pagina’s voor verjaardagen
 • Pagina’s met een budgetplanner
 • Pagina’s voor het stellen van doelen
 • Maandplanners in een handig overzicht per week
 • Vervolgens vind je per maand (handig ingedeeld per tabblad) een handige agenda met per dag veel schrijfruimte
 • Aan het einde van de planner vind je een overzicht waar je alvast de afspraken van 2023 in kunt zetten (handig!)
 • Tot slot nog twee stickervellen om je planning nog leuker te maken

De weekplanner gebruiken

Ik weet al waar ik deze weekplanner voor ga gebruiken: voor mijn werk. Aantekeningen van overleggen schrijf ik in One Note op mijn iPad, omdat dat synchroniseert met Office 365, waar we op mijn werk mee werken. Super handig, maar mijn to do lijstjes schrijf ik op in een schrift. Iedere dag maak ik een nieuw lijstje en de taken die ik heb gedaan worden afgestreept.

Ik mis hier wel wat overzicht en extra ruimte in. Deze weekplanner zorgt ervoor dat ik meer kan zien in één oogopslag en bepaalde dingen wat eenvoudiger terug kan zoeken. Het gaat dan dus puur om to do lijstjes en snelle krabbels. Ik denk dat het me wel gaat helpen.

Deze weekplanner kopen

Ik ben super enthousiast, helemaal toen ik de prijs zag van deze planner. Hij kost namelijk maar een tientje! Je vindt deze planner hier.

Wat gebruik jij voor het ordenen van je werk?

liefs

 

 

 

Black Friday 2021Black Friday 2021

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 21 november 2021 / 10:30

  Ik ben dol op planners en agenda’s en wat leuk dat de Hema er nu ook eentje heeft zeg! Maar kun je dan ook losse bladen voor deze kopen? Dat zou ik wel heel handig vinden namelijk.

  • Marisca
   Auteur
   21 november 2021 / 16:05

   Hi Nicole,

   Dat weet ik eigenlijk niet zo goed. Ik hoop het wel, dat zou ik ook handig vinden!