Home + Is jouw kind angstig? De ‘Bravery Boost’ van Transformers helpt!

Is jouw kind angstig? De ‘Bravery Boost’ van Transformers helpt!

Wist jij dat bijna de helft (43%) van alle kinderen tussen de 5 en 9 jaar oud zich weleens angstig voelt? Dat blijkt uit onderzoek van spellenfabrikant Hasbro. Zij ervaren minstens wekelijks spanning of angst. De eerste schooldag straks na de zomervakantie, maar ook een eerste zwemles, de tandarts, een spreekbeurt etc. vinden heel veel kinderen spannend. Maar ook zaken als pesten en ruzie is helaas iets dat vaak voorkomt. Om kinderen een steuntje in de rug te geven, introduceert Hasbro de Bravery Boost. Hiermee maak je heel eenvoudig een persoonlijke boodschap voor jouw kind met de Transformers!

Transformers zijn bekend om hun moed, loyaliteit en teamwork. De meest populaire Transformer is Bumblebee. Hoe stoer is het dan wanneer je een persoonlijk bericht krijgt van Bumblebee? Bij ons staat na de zomervakantie de eerste zwemles gepland. Daarom maakte ik alvast een persoonlijke boodschap voor Floris met de Bravery Boost. Hij is namelijk een enorme Transformers fan en heeft ook veel Transformers speelgoed.

Hoe werkt de Bravery Boost?

Het is eigenlijk heel eenvoudig: je gaat naar de Bravery Boost website en typt vervolgens de voornaam van je kind in. Vervolgens kies je een spannend moment waarvoor je je kind wil aanmoedigen. Binnen enkele seconden heb is je videoboodschap klaar en kun je deze downloaden. Goed om te weten: de Bravery Boost is gratis.

Wij bewaren die voor Floris tot eind augustus. Ik weet nu al dat het een schot in de roos zal zijn.

Winactie bij Pauline Wingelaar

‘Met de Bravery Boost wil Transformers jonge kinderen aanmoedigen om hun angsten te overwinnen. Transformers kunnen daarbij helpen omdat zij symbool staan voor kracht, teamwork en moed. Spannende momenten zijn er altijd, of je kind nu een spreekbeurt moet geven, wordt gepest of gezonde wedstrijdspanning heeft. Actiefiguren kunnen kinderen helpen obstakels en moeilijkheden te trotseren, zegt Pauline Wingelaar.

Daarom kun je op de Instagrampagina van Pauline kans maken op een levensecht bezoek van Bumblebee. Ik probeer een kans te wagen voor Floris, maar wie het ook wint, er wordt één kind sowieso heel erg blij gemaakt! En met een beetje geluk mag ik binnenkort ook een mooie Transformers prijs onder één van jullie verloten.

Zou jij gebruik maken van de Bravery Boost? Klets mee in de comments hieronder.

 

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *