Home + Hallo oktober! Wordt deze maand de baby geboren?

Hallo oktober! Wordt deze maand de baby geboren?

1 oktober alweer, het laatste kwartaal van dit jaar gaat in en wat is de tijd toch weer voorbij gevlogen! Ik heb dit jaar vooruit gekeken, maar “opeens” is het dan toch oktober en nu wordt het spannend… De 23e ben ik uitgerekend van ons tweede kindje en stiekem ga ik er vanuit dat hij ook echt deze maand geboren wordt. Die kans is groter dan dat het november wordt toch?

Het besef dat dit dé maand is, is zowel leuk als spannend tegelijk. Het komt nu héél dichtbij en voor mijn gevoel ben ik er nog niet helemaal klaar voor. Ik ben er ook nog niet klaar mee, dus misschien betekent dat wel dat hij het voorlopig nog prima vindt in mijn buik.

Wanneer zal hij komen?

De andere kant is dat we ook wel heel erg naar hem uitkijken en onwijs nieuwsgierig zijn. Is alles goed met hem? Op wie zal hij lijken en hoe zal Milan het vinden als hij er echt is?

Ook speculeren we al een beetje over de datum. Milan is van de 18e en we hopen voor hem dat zijn broertje niet op deze datum geboren wordt. Voor beide kinderen is het leuker als ze een eigen datum hebben. Wat we wel een mooie datum vinden is 17-10-2017. Het zou leuk zijn 😉

De komende week maak ik de vluchtkoffer klaar, ook die van Milan voor als hij naar opa en oma gaat tijdens de bevalling en dan wachten we rustig af. Gek idee dat we over een maandje, na zeven jaar, hoogstwaarschijnlijk met zijn viertjes zijn.

Laten we hopen dat oktober 2017 de boeken in gaat als één van de mooiste maanden van ons leven net als oktober 2010. Wij zijn er bijna klaar voor en je bent van harte welkom klein mannetje wanneer je zo ver bent. Wij wachten op je!

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 1 oktober 2017 / 08:41

    Spannend hé! Hier dacht ik het zelfde in augustus, maar moest ik nog tot 5 september wachten haha!

    • 1 oktober 2017 / 14:11

      Haha, dat is waar ja! Ik hoop dat het hier toch echt oktober wordt 😉 5 september is overigens wel een mooie datum voor mij, dit jaar had mijn oma op die datum 90 geworden.