Home + Floris’ Favourites | Zijn favoriete speelgoed!

Floris’ Favourites | Zijn favoriete speelgoed!

Floris is ruim 7 maanden en dat betekent dat hij steeds meer gaat spelen. Hij rolt op zijn buik en pakt zijn speeltjes. Hij gooit de bal weg, krijgt hem vervolgens niet meer te pakken (want hij kruipt nog niet) en wordt dan boos. Dit herhaalt zich ongeveer 20 keer per dag, maar we doen het met alle liefde en plezier, want die ontwikkeling is zó belangrijk! Hoog tijd dus om zijn favoriete speelgoed met jullie te delen!

Sophie de Giraf

Ik heb eerder over Sophie geschreven, maar ze blijft toch een all time favourite van Floris. Hij pakt haar iedere keer en nu er een tandje door komt vindt hij het nog fijner om erop te bijten. Hij heeft er één bij ons en één bij opa en oma. Handig, want zo hoeven we Sophie niet overal mee naartoe te nemen en is de kans op kwijtraken ook minder groot.

Sophie de Giraf ‘early learning speelset’

Sophie hebben we gehad van Kleine Giraf en sindsdien mogen we regelmatig wat uitzoeken bij Kleine Giraf. En ja, omdat Sophie de Giraf zo’n succes is kiezen we toch iedere keer voor iets anders uit dezelfde serie. Dit keer kozen we voor de ‘early learning speelset’ en die blijkt een groot succes!

Waar bestaat de ‘early learning speelset’ uit?

In deze speelset zit een hele fijne speelbal. Omdat de bal bestaat uit allemaal openingen is hij heel makkelijk vast te pakken met die kleine handjes. In de bal zit weer een balletjes waar Sophie in zit en voor Floris is dat een feest der herkenning! Verder rammelt de bal en kunnen ze er lekker veilig op bijten.

Wat ook een grote hit is, is de muzikale telefoon. Iedere keer als je de telefoon openklapt zie je een afbeelding van Sophie de giraf, Josephine de muis of Gabin de beer verschijnen. Op deze manier worden oorzaak en gevolg op speelse wijze aangeleerd, ook door de mogelijkheid om 5 verschillende melodietjes te activeren door op de grote knop te drukken. Alle kleine knoppen hebben ook ieder hun eigen geluidje. Floris houdt hem nu steeds vaker tegen zijn oor aan. Pienter mannetje!

Tot slot zitten er geen stapelblokken, maar stapelbloemen in. Dit zijn 8 bloemvormige stapelblokken met afbeeldingen Sophie en haar vriendjes. Floris pakt de bakjes nu één voor één op en bestudeert ze dan aandachtig, maar als wij ze opstapelen en omgooien vindt hij dat geweldig en schatert hij het uit.

Speelgoed die de zintuigen van je baby prikkelt. We staan er niet altijd bij stil, maar vinden het wel heel belangrijk. Deze speelset is tijdloos, kan tegen een stootje en is veilig. Hij kost €44,99, maar de items zijn ook los van elkaar te bestellen. De speeltjes zijn geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden!

Waar speelt jouw baby mee? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie