Home + Fashionable low budget Paassfeer in huis!

Fashionable low budget Paassfeer in huis!

Ik denk dat we allemaal wel heel erg klaar zijn met die regen en snakken naar een beetje voorjaar. In de winkels ligt er al volop leuks om je huis een beetje in Paassfeer te brengen. Vroeger (vroegâh) waren het vooral veel bloemetjes en suffe kleurtjes en daarom kocht ik niet zo heel veel voor Pasen.

Totdat ik afgelopen weekend even bij de Wibra naar binnen liep en daar hebben ze wel heel gave spulletjes!

Ik heb jullie wel vaker mijn windlichten van Riviera Maison laten zien en hoewel ze niet goedkoop zijn ben ik hier nog iedere dag super blij mee! Ze staan op een dienblad op onze eettafel en ieder seizoen breng pas ik ze aan en maak ik ze weer anders op.

Nu dus voor de Pasen. Ik heb de windlichten even schoongemaakt en het mos en hout gewoon weer gebruikt.

De windlichten bestaan uit twee delen: je zet het windlicht waar de kaars in gaat in het midden en zo kun je de rand erbuiten gewoon opmaken.

Het was nu nog een beetje kaal op het Volkswagen busje na dan. Tijd om er wat fashionable Paassfeer in te brengen 😉

Bij de Wibra kocht ik een zak met deze hippe eitjes in verschillende groottes voor maar €1,29 in de kleuren zwart, wit en goud. Ik vind ze zó leuk!

En hoe gaaf is deze betonnen diamant voor maar €1,99?! Dit was de laatste die ik er zag, maar ik vond deze zo leuk en zeker voor dat prijsje. Ik had er eerst een gewei liggen, maar voor het voorjaar vind ik dit wel stoer.

Ik heb de betonnen diamant in een hoek van het dienblad gelegd. Misschien is die toevoeging helemaal niet nodig, maar ik vind het wel leuk zo, ook als de eitjes er weer uitgaan na de Pasen.

En het eindresultaat! Voor €3,29 was ik dus klaar en verder vind ik het wel leuk zo. Ik ga nog wel het één en ander met Milan knutselen, maar voor in huis vind ik dit wel gezellig.

De Wibra heeft trouwens deze week nog veel meer gave aanbiedingen dus het is zeker de moeite waard om even te gaan kijken. Morgen meer over die toffe aanbiedingen 😉

En wat vind je van onze Paassfeer? Zijn jullie er al een beetje mee bezig? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. ciska van stijn
    15 februari 2016 / 09:44

    ooooo wat een leuke spullen …..Vandaag even gaan kijken