Home + Diary | Eerste week van de zomervakantie

Diary | Eerste week van de zomervakantie

De eerste week van de zomervakantie zit erop voor de jongens. Pat en ik moesten nog werken, maar gelukkig konden de jongens terecht bij opa en oma. Ik blijf het zeggen, waar zouden we zijn zonder hen? Ook werkte ik nog twee middagen thuis. Deze week was daardoor vrij rustig, want de meeste afspraken zitten er voor ons voorlopig even op. Toch vierden we nog een klein feestje, want Patrick en ik waren 13 jaar getrouwd. Dat is toch weer een mooie mijlpaal! Kijken jullie mee naar afgelopen week?

Maandag

Goedemorgen, de eerste week van de zomervakantie is begonnen! Ik breng de jongens met de auto naar opa en oma waar Milan deze foto van mij maakt voor het stoplicht.

Drukke kantoordag vandaag, maar ’s avonds doen we niets meer en kijken we de eerste aflevering van B&B Vol Liefde. Heerlijk dat dat weer is begonnen. Milan vindt dit ook hilarisch dus we kijken met z’n drieën.

Dinsdag

De jongens zijn naar opa en oma en blijven daar de ochtend. Ik werk vanmiddag thuis dus haal ze tussen de middag weer op. Milan gaat met een vriend carspotten en Floris vermaakt zich prima in huis terwijl ik lekker door kan werken.

Ondertussen komt ook dit perspakkertje binnen. Leuk!

Woensdag

Pat en ik zijn vandaag 13 jaar getrouwd! Dit lieve kaartje krijgen we van vrienden en Floris maakt een superlief hartje voor ons met alle kleuren die we mooi vinden. Zo schattig!

Ik hoef maar twee uurtjes te werken en ben de rest van de dag vrij. Heerlijk! De eerste woensdag sinds tijden dat we niet weg hoeven ’s middags. Ik kook een pan soep en maak een bananenbrood terwijl Floris heerlijk speelt. Milan heeft de hele dag een feestje dus gaat aan het einde van de ochtend weg. Floris en ik rijden nog even naar Bodegraven naar het graf van mijn vader en we halen wat gebak om onze trouwdag te vieren. Verder doen we veel van dit…

Ik hou zo van die rust! Mijn ouders komen eten en de jongens gaan vervolgens met ze mee om te logeren. Pat en ik zetten wat lekkers neer en kruipen op de bank. Hele fijne afsluiter van de dag!

Donderdag

Na een stille ochtend ga ik al vroeg naar kantoor, dan kan ik vanmiddag wat eerder stoppen. Tussen de middag haal ik de jongens weer op bij opa en oma. Daarna werk ik thuis.

Vrijdag

Heerlijk broodje op het werk! Dit is trouwens vega filet, maar het verschil merk je echt niet hoor.

Voor Floris komen deze fantastische schoolspullen binnen voor groep 3 van de webshop By Bineke. Met de code Mamablogger10 krijg je 10% korting op alle schoolspullen en je krijgt er een setje koelelementen bij cadeau. Dan kun je het drinken en brood met beleg lekker koel houden, ideaal!

Zaterdag

We beginnen de dag met de boodschappen die worden bezorgd en kapster Manon die ons nog komt knippen voor de vakantie.

Daarnaar door naar Bergambacht, want er staat een rit met de Picknick Bakfiets gepland. Later deze week volgt een uitgebreid verslag. In ieder geval is het een dikke aanrader en een superleuk uitje!

Later deze middag toch nog heel even wat boodschappen halen die we nog nodig hadden en vlakbij ons is iedere zaterdag een loods geopend waarbij ze een grote collectie Red Button broeken verkopen, maar ook broeken met travelstof en die zijn een stok goedkoper dan die van bepaalde merken. En ook op de Red Button broeken kreeg ik nu 30% korting. Dat scheelt behoorlijk! Woon je in de buurt of ben je in de buurt dan wil je hier zeker even een keer kijken!

Dit is trouwens één van de Red Button broeken die ik kocht. Superleuk toch voor dit seizoen?

Zondag

In de ochtend ben ik druk aan het werk voor Mamablogger. De opdrachten gaan deze zomer gewoon door en ben de laatste artikelen aan het schrijven voor de zomervakantie. Na de lunch rijden we even richting Rotterdam Alexander voor wat vakantie inkopen. Pat heeft nog wat kleding nodig en we hebben waterschoenen nodig voor het kiezelstrand bij ons hotel. Fijn omdat allemaal weer in huis te hebben.

Verder doen we rustig aan op huishoudelijke dingen na. Dit wordt een hele drukke week en daarna hebben Pat en ik ook vakantie.

Dit was hem alweer, hoe was jullie week? Ook al aan het aftellen tot de vakantie? Fijne week!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Monica
  17 juli 2023 / 09:14

  Hi,
  Brutale vraag, waar in moordrecht staat de loods.
  Kan het zo gauw niet vinden.
  Alvast bedankt.

  Groetjes

  • Marisca
   Auteur
   17 juli 2023 / 11:09

   Nee hoor, geen brutale vraag 🙂 Hun adres vind je op hun Instagram en Facebook. Ik heb een link verwerkt in het artikel.