Home + Budget review | Stapelstenen

Budget review | Stapelstenen

Een tijdje terug zag ik op het Instagramaccount van Kinderkoopjesjager een ontzettend goede budgettip: stapelstenen van AliExpress. Overigens vind je op dit account sowieso heel goede tips, mocht je Nicole nog niet volgen. Zij vergeleek deze met de dure van een ander bekend merk en ik was meteen getriggerd. Hoewel ik de laatste jaren niets meer had besteld bij AliExpress, besloot ik nu toch een uitzondering te maken gezien de prijs van deze stenen ten opzichte van het dure merk. Onze jongste zoon heeft namelijk wat moeite met het houden van zijn balans dus dit was voor ons een mooie manier om met hem te oefenen (de stenen maken het oefenen ook leuk) en te kijken of de stenen bevallen.

Stapelstenen van AliExpress?

De discussie over wel of niet iets bestellen bij een website als AliExpress begrijp ik en ik doe dat dan ook zo min mogelijk. Toch ben ik nu ook gezwicht gezien de prijs en de goede recensies. Ik bestelde drie stenen om te kijken of dit iets voor ons zou zijn en of de stenen stevig genoeg zouden zijn om mee te oefenen.

Per steen betaalden we €8,66. In totaal betaalden we €25,98 voor de drie stenen inclusief verzendkosten. 

Levering en eerste ervaringen

De stapelstenen kwamen vrij snel binnen en werden meteen uitgeprobeerd. Zoals je op de foto kan zien, kan zelfs ik erop staan en de stenen zijn nog niet beschadigd (opluchting, haha!). Ook hebben we nog geen deukjes kunnen ontdekken. Ze worden inmiddels veelvuldig gebruikt hier in huis om mee te oefenen. Bijvoorbeeld door op één been erop te gaan staan en over te stappen. Opgestapeld worden ze gebruikt als een soort krukje voor aan de salontafel.

Zijn er ook nadelen? Ja, ze zijn wel behoorlijk glad. Dat betekent dat wij ze op het kleed zetten om te voorkomen dat onze zoon uitglijdt wanneer ze gewoon op de vloer liggen.

Kijk, het is aan jou of je voor de budgetvariant gaat of die van het duurdere merk. Er wordt hier in ieder geval veel mee geoefend.

Ken jij de stapelstenen? Zo ja, wat zouden nog meer leuke oefeningen zijn om te doen? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Lisa
  28 november 2023 / 22:11

  Heb je een linkje om deze stapelstenen te bestellen?
  Dankje!

 2. Lisette Groen
  12 december 2023 / 03:54

  Wij hebben de originele. Deze zijn ook glad en moeten we ook op een tapijt zetten;)