Home + Pyjamaparty bij de Hema: ontdek de allerleukste modellen!

Pyjamaparty bij de Hema: ontdek de allerleukste modellen!

Het najaar is begonnen en dat is duidelijk te merken aan het weer. We brengen meer tijd binnenshuis door met gezellige spullen zoals kaarsen en mooie mokken met warme dranken. Natuurlijk mag ook een comfortabele pyjama niet ontbreken! Een fijne pyjama draagt bij aan een goede nachtrust, dus er is extra reden om op zoek te gaan naar het perfecte model. Bij Hema vind je een breed assortiment aan damespyjama’s, ideaal voor het najaar. Zo is er bijvoorbeeld een leuke rode pyjama set met een geblokte broek, perfect voor de feestdagen. Of kies voor een comfortabel nachthemd met een speelse Takkie print voor een vrolijke touch. Voor ieder wat wils!

Diverse modellen en stijlen pyjama’s

Hema heeft de leukste en meest uiteenlopende stijl pyjama’s in het assortiment, van casual gestreept tot aan een mooie set van velours. Als je houdt van een casual look, zijn de pyjamabroeken met een bijpassend shirt een goede keuze. Zo zijn er pyjama shirts gemaakt van wafelkatoen met daarbij een pyjamabroek gemaakt van flanel voor extra comfort. Heb je het snel warm, ook in de wintermaanden? Kies dan voor een fijne damesnachthemd. 

De meeste sets zijn gemaakt van zachte, ademende stoffen zoals katoen, perfect voor een goede nachtrust. Wil jij de ideale set ontdekken? Bij Hema kun je eenvoudig een pyjama voor dames bestellen in diverse stijlen, zodat jij vanaf nu comfortabel en stijlvol kunt slapen!

Waar let je op bij het kiezen van een fijne dames pyjama?

Bij het kiezen van de perfecte pyjama zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste, de pasvorm. Zorg ervoor dat je een pyjama in de juiste maat koopt, liever een maatje te groot dan te klein. Een pyjama met een loose fit is vaak het meest comfortabel. Bij Hema vind je ook fijne jogging pyjama’s die niet alleen perfect zijn voor tijdens het slapen, maar zijn ook perfect voor een relaxed avondje op de bank. 

Daarnaast is het ook handig om rekening te houden met de stof van de pyjama. Katoen is een veelgebruikte stof en niet zonder reden. Het is lekker zacht, ademend en neemt heel goed vocht op. Katoen houdt je ook lekker warm tijdens de koudere nachten, ideaal dus voor de winter, en zorgt voor een goede temperatuurregeling. Als je meer een luxe gevoel wilt, moet je zeker eens kijken naar de velours pyjama’s van Hema. Deze zijn super zacht en geven ook nog eens een stijlvolle uitstraling.

Vergeet ook zeker niet om naar het onderhoud van de pyjama’s te kijken. Sommige materialen hebben meer zorg nodig tijdens het wassen, bijvoorbeeld een specifiek wasprogramma. Om je pyjama zo lang mogelijk mooi te houden, is het ook aan te raden om deze aan de lucht te laten drogen. Vermijd het gebruik van de droger, Hema biedt meestal duidelijke wasinstructies, dus je kunt er zeker van zijn dat waneer je deze instructies opvolgt, je pyjama er na meerdere wasbeurten nog steeds uitziet als nieuw.

Het vinden van de perfecte pyjama is helemaal niet moeilijk, vooral niet met de leuke collectie van Hema. Hier vind je de leukste sets die je zelfs kunt mixen en matchen, zodat je ook met je pyjama je eigen stijl kunt laten zien. Want wie wil er nou niet comfortabel én stijlvol slapen?

liefs

 

 

 

disclaimer_Mamablogger_

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter/X | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *