Home + Budgettip Sinterklaas | HEMA aftel- en schoenzetkalender

Budgettip Sinterklaas | HEMA aftel- en schoenzetkalender

Soms kom ik iets tegen dat zo leuk is dat ik het meteen met jullie wil delen. Zo ook deze aftel- en schoenzetkalender van HEMA. Super budgetproof in deze toch al dure periode en gewoon ontzettend leuk! Zoals ik het nu in kan schatten wordt deze binnen de kortste keren razend populair. Daarom vertel je er hieronder alles over en kun je hem daarna op tijd shoppen 😉

HEMA aftel-  en schoenzetkalender

Zo langzamerhand worden de dagen korter en de avonden kouder. Floris telt stiekem alweer af naar de intocht van Sinterklaas en wij hebben bijna alle decembercadeaus in huis. Er komt een drukke periode aan welke voor de kinderen druk én spannend is. Om de spanning enigszins te beperken en kinderen duidelijkheid te geven, is deze aftel- en schoenzetkalender (het is een heel woord) ideaal! Een handige en leuke manier om af te tellen naar Pakjesavond.

Hoe werkt het?

Deze kalender ziet er niet alleen leuk uit, zoals we van HEMA gewend zijn, maar is ook heel duidelijk en vrij in te vullen zodat deze past bij de sinterklaasplanning van alle gezinnen. Elke dag dat je kind zijn schoen mag zetten, markeer je op de kalender met de bijgeleverde cadeaustickers. Zo ziet jouw kind in één oogopslag wanner hij zijn schoen mag zetten. Meteen een klein beetje verwachtingsmanagement, haha. Vervolgens kun je met de stickers van het andere stickervel aftellen naar Pakjesavond of de dag waarop jullie Sinterklaas vieren.

Voordelen aftelkalender Sinterklaas

  • Structuur en duidelijkheid: kinderen weten precies wanneer ze hun schoen mogen zetten. Dit zorgt voor minder vragen en meer rust.
  • Voorpret: Sinterklaas is natuurlijk ook een ontzettend leuke tijd, deze kalender draagt zeker bij aan de voorpret.
  • Leuke gezinsactiviteit: het invullen van de kalender is een leuke gezinsactiviteit. Samen de dagen afstrepen voor het slapengaan is toch zo gezellig. Ik denk dat het voor ons de laatste keer zal zijn dit jaar, dus ik ga daar extra van genieten.

De kalender is gemaakt van stevig papier en kost maar €1,99 en koop je inclusief twee stickervelletjes.

Net zo enthousiast als ik? Dat wordt weer rennen naar de HEMA 😉

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter/X | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *