Home + Mijn week #18 | Foto’s, financiën en favorieten

Mijn week #18 | Foto’s, financiën en favorieten

Mijn week was een drukke, leuke week! Zo las ik voor bij Floris in de klas en mochten we voor het eerst kijken in ons nieuwe huis! Verder sloten we de week af met twee premières. Hoe leuk is dat? Kijk je weer gezellig mee naar onze week?

Mijn week in 6 foto’s

Van links naar rechts, van boven naar onder:

  1. Momenteel wordt er flink aan de weg gewerkt in Gouda waardoor het chaos is in de hele stad. Naar de sportschool was rond de spits dus geen goed idee, maar een wandeling wel. Hoe mooi is dit plaatje?
  2. Flinke to-do lijst op de woensdag: werken, bedden verschonen, administratie, bloggen, de rest van het huis aan kant, ons kijkmoment voorbereiden, koken etc. Ook lees ik die ochtend voor bij Floris in de klas. Wat vond hij dat leuk en wat was hij aan het glunderen toen ik aan het lezen was. Dat koppie was echt onbetaalbaar…
  3. Voor het eerst in ons nieuwe huis! De jongens mochten helaas niet mee, maar we hebben veel foto’s en filmpjes gemaakt.
  4. De benedenverdieping. Hier komen uiteraard nog binnenwanden en onder de trap komt een trapkast.
  5. Bij de première van Pandabeer in Afrika. Zodra we de bioscoop binnenkwamen, werd ik herkend (omdat mijn foto op een vel papier stond, haha) en werd ik geïnterviewd voor Flair. Dit soort dingen blijven gek en bijzonder.
  6. Zondag hadden we de première van ‘Buurman & Buurman gaan naar de maan’. Wat een leuke voorstelling!

Mijn financiële week

  • Kleding geshopt voor Floris. Hij groeit opeens weer zo hard, dat dat even nodig is.
  • Ik maak weer een flinke factuur over naar het bouwbedrijf van ons huis. Dit betalen we niet vanuit het bouwdepot, maar vanuit eigen middelen. Het is de aanbetaling voor de deuren en we wilden een ander badkamermeubel, ook deze betalen we aan.

Favorieten van de week

  • Sinterklaas aftel- en schoenzetkalender van de HEMA. Ik schreef er dit artikel over.
  • De sportschool! Heb er lang niet altijd zin in, maar wat ben ik blij dat ik lid ben geworden. En kijk, ik maak al vrienden, want er blijkt een kat te zijn. Zo lief!
  • ‘Pandabeer in Afrika’ is een nieuwe bioscoopfilm welke 16 oktober gaat draaien. Wij waren bij de première en wat is het een leuke, lieve film met een mooie boodschap over loyaliteit en vriendschap. Aanrader!
  • ‘Nobody Want This’ op Netflix. Heerlijke comedy met Kristen Bell en Adam Brody. Vaak hardop gelachen en het kijkt gewoon lekker weg.
  • De nieuwe Dolfje Weerwolfje heet ‘Verboden te lezen’ en las ik voor in de klas van Floris. Wat een leuk verhaal weer en de kinderen waren super enthousiast. Aanrader voor de feestdagen!
  • Zelf lees ik momenteel ‘De magie van de wensenwinkel’ en wat een heerlijk boek is dat! Kan hem nauwelijks wegleggen.

Op de laatste foto’s zie je mijn nieuwe flared broek van de webshop ‘Nikki Curvelly‘ en wat een heerlijke broek is dit! Stretch waardoor hij echt heel fijn zit (en niet afzakt) en daarom wil ik hem even een shout-out geven. Ik heb inmiddels ook de wide leg geshopt 😉 Van de flared draag ik een maat 40 en van de wide leg de 42. De broeken zijn onwijs budget proof (€29,95) en het wordt nog leuker, want met de code ‘Marisca15’ mag ik je 15% korting geven! Dat wordt shoppen 😉

Welk cijfer geef ik mijn week?

Het was gewoon een fijne week en daarom geef ik hem een 8. Komende week wordt een drukke, want beide jongens zijn jarig. Dat zien jullie volgende week weer. Fijne week!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter/X | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *