Home + Leuke cadeautip: maak je eigen tijdschrift vol mooie herinneringen

Leuke cadeautip: maak je eigen tijdschrift vol mooie herinneringen

Op zoek naar een origineel cadeau dat zowel persoonlijk als blijvend is? Denk dan eens aan het maken van een eigen tijdschrift vol herinneringen. Het is niet alleen een creatief en uniek geschenk, maar ook een mooie manier om dierbare momenten vast te leggen en te delen. Of het nu voor een verjaardag, een familie jubileum, of als afscheidscadeau voor groep 8 is – zo’n tijdschrift is altijd een super speciaal en persoonlijk cadeau.

Afscheid groep 8

Een superleuke gelegenheid om een tijdschrift te maken voor groep 8 is natuurlijk als je kind de basisschool verlaat. Vul het met foto’s van die gekke schoolreisjes, die grappige momenten in de klas en misschien wat verhalen van hun beste vrienden. Als ouder kun je er wat persoonlijke anekdotes aan toevoegen, zoals grappige herinneringen of lieve wensen voor de toekomst. Het wordt dan echt iets speciaals, een tijdschrift vol herinneringen waar je kind nog jaren later met een glimlach naar terugkijkt. Zo’n aandenken aan hun basisschooltijd is gewoon perfect om deze mooie fase af te sluiten.

Een persoonlijk tijdschrift voor familie of vrienden

Zo’n zelfgemaakt tijdschrift is trouwens niet alleen leuk voor als je kind de basisschool verlaat. Het is ook een geweldig idee voor een verjaardag of familie jubileum. Je kunt het helemaal vullen met oude foto’s, grappige verhalen en herinneringen aan vakanties, feestjes of andere mooie momenten die jullie samen hebben meegemaakt. Wat ook leuk is: vraag familieleden om hun favoriete herinnering op te schrijven en voeg dat toe. Dan krijg je zo’n persoonlijk document dat vol zit met emoties en verhalen, iets wat je familie of vrienden nog dichter bij elkaar brengt.

Een persoonlijke touch

Het leukste aan zelf een tijdschrift maken is dat je er echt je eigen draai aan kunt geven. Je kunt er van alles in stoppen: foto’s, verhalen, tekeningen van de kinderen, favoriete liedjes of zelfs oude kaarten of brieven. Doordat je het helemaal zelf invult en ontwerpt, wordt het iets heel persoonlijks. Niet zomaar een tijdschrift, maar een cadeau dat echt alle herinneringen en emoties mooi vastlegt. En dat maakt het extra bijzonder!

Eenvoudig te maken en uniek als cadeau

Zelf een magazine maken is tegenwoordig ook nog eens supermakkelijk. Er zijn online tools waar je kant-en-klare sjablonen kunt gebruiken of je kunt lekker creatief zelf iets ontwerpen. Voor je het weet heb je een prachtig en professioneel tijdschrift in handen. Het is echt een uniek cadeau dat altijd in de smaak valt, of je het nou aan een kind of volwassene geeft.

liefs

 

 

disclaimer_Mamablogger_

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter/X | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *