Home + Dille & Kamille Gouda | 8x mijn favorieten

Dille & Kamille Gouda | 8x mijn favorieten

Afgelopen week opende het 50e filiaal van Dille & Kamille in Gouda. Het 50e filiaal in het 50-jarige bestaan van de winkel. Reden voor een feestje! Ik werd uitgenodigd voor de openingsdag om een kijkje te nemen in de winkel en wij waren lang niet de enige bezoekers. Het was wel duidelijk dat Gouda blij was met de komst van deze winkel. Ondanks de drukte hebben we heel veel leuks gezien én geshopt. Dit zijn mijn acht favorieten:

Dille en Kamille Gouda

Voor ik begin, eerst even wat praktische informatie. Je vindt de winkel op Markt 46 in Gouda, vlak naast de Albert Heijn en tegenover ons mooie stadhuis (fan hier, haha) Je kan de winkel niet missen, want de gevel valt behoorlijk op. De winkel is breed en loopt flink door naar achteren waardoor er dus een grote winkeloppervlakte is ontstaan met zoveel leuks. Mocht je in de buurt wonen en je bent nog niet geweest, neem dan zeker even een kijkje.

1. Zeephouder

Oké, en dan nu door naar mijn favorieten. Ik begin met deze zeephouder. Mijn zus en zwager hebben ook zo’n houder in het toilet, zo leuk en nostalgisch. Nu hebben zij ook een prachtige terrazzo vloer waar deze helemaal past, maar ik overweeg deze ook in ons nieuwe huis. Ons huis wordt in oude stijl gebouwd, dus dan zou het best leuk staan toch?

2. Zelfklevende etiketten

Voor (zuiden)potjes, knutselspullen of andere dingen die je op wil bergen in potten, zijn deze zelfklevende etiketten superhandig. Verschillende vormen en maten en sommigen al voorbedrukt, heel erg handig!

3. Siliconen bakmat

Wij gebruiken vrij veel bakpapier en heel duurzaam is dat niet. Daarom hebben we deze siliconen bakmat gekocht. Deze is dus herbruikbaar en kan in de vaatwasser. Hier gaan we lang plezier van hebben!

4. Grote snijplank

Deze snijplank willen we in onze nieuwe keuken. We hebben hem nog niet gekocht, maar deze gaat zeker op ons lijstje. Lekker groot en een goede dikte. Hier kunnen we de komende jaren weer mee vooruit.

5. Truienkammetje

Heb je een trui die pillig is geworden? Dan is dit truienkammetje jouw life saver! Ideaal om in de kast te hebben en ook weer zo’n item waar je jaren plezier van hebt.

6. Dille en Kamille x Gouda mok

Deze limited edition mok is speciaal gemaakt voor de opening van het 50e filiaal. Hierop staat de gevel van het filiaal en ik was op slag verliefd. Niet alleen omdat ‘ie gewoon mooi is, maar ook omdat deze perfect past in onze nieuwe keuken. Wij gaan wonen in een project dat ‘Klein Gouda’ heet en de gevels van ons bouwproject zijn geïnspireerd op de gevels in de oude binnenstad. Daarom vielen we ook meteen voor dit project. Superleuk toch? De komende periode zal ik meer van deze kopjes shoppen. Deze gaan de kast in tot we gaan verhuizen.

7. Wasparfum

Ik ben gek op wasparfum en vooral van deze ‘Fris linnen’ geur. Goedkoop is deze niet, maar je hoeft maar een paar druppels toe te voegen aan je was waardoor je er lang mee doet. Heerlijk toch?

8. Kaarsenhouder cirkel hout

Een van de eerste dingen die ik zag toen we binnen kwamen bij Dille & Kamille was deze ‘feestcirkel’. Hoe leuk is deze?! Ik vind deze Scandinavische stijl echt heel leuk. Het toeval wil dat deze even later in mijn goodiebag bleek te zitten. Deze zet ik volgende maand neer op tafel als Floris jarig is.

Geshopt voor ons nieuwe huis en goodiebag!

Naast een superfijne goodiebag (waar ook de mok in bleek te zitten), zie de rechterfoto, hebben we ook zelf nog het één en ander geshopt voor ons nieuwe huis. We shopten nog twee extra mokken, bijpassende theedoeken en handdoekjes voor in de keuken. De komende maanden wil ik er steeds wat bij kopen zodat we dit straks kunnen gebruiken in onze nieuwe keuken.

Ik ben dus heel blij met de Dille & Kamille in Gouda!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter/X | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    19 september 2024 / 12:20

    Heb mezelf nog niet de tijd gegund om langs te gaan. Morgen is het prinsessen-kinderfeestje van m’n middelste dochter dus deze week was vooral veel voorbereiding daarvoor, maar misschien zaterdag en anders volgende week wip ik er langs! Wat leuk om te zien wat je er kocht en of nog op je verlanglijstje staat! Van dat wasparfum had ik nog niet gehoord, ben benieuwd hoe dat ruikt. Tipje voor een houten snijplank is om deze eens in de zoveel tijd even in te vetten. Heb ooit een flesje olie daarvoor bij Ikea gekocht (moet natuurlijk wel voedselveilige olie zijn en deze plakt niet teveel zoals de tip om met zonnebloemolie in te smeren die ik wel eens las) en doe daar al jaren mee terwijl de plank er nog steeds als nieuw uitziet.