Home + Verlof diary #4 | Zal het eindelijk gaan gebeuren?

Verlof diary #4 | Zal het eindelijk gaan gebeuren?

Dit was een heel spannende en gekke week. Veel gedaan, maar niet overal foto’s van kunnen maken. Toch neem ik je mee naar mijn afgelopen week en waar ik geen foto’s van heb gemaakt vertel ik dan toch gewoon?

Maandag

 

Ik breng Milan naar school en één van de moeders vraagt of ik tijd heb voor een kop koffie. Daar maken we gewoon tijd voor! Ik nam een Hazelnut Heaven en een muntthee en we hebben toch een hele tijd gezellig gekletst. Moest op een gegeven moment wel op de klok kijken, want ik moest nog naar de verloskundige!

Bij de verloskundige wordt voorgesteld om al te gaan strippen, maar daar voelde ik nog niet zoveel voor. Dit hele verhaal heb je gisteren kunnen lezen in de zwangerschapsupdate. Na de controle ga ik weer naar huis, blog ik nog wat, eet ik, haal ik een stofzuiger door het huis en loop ik even de stad in voor blauwe tule. Ik wil namelijk een grote blauwe strik aan de voordeur als ik ben bevallen. Daarna is het alweer tijd om Milan uit school te halen.

’s Avonds rijd ik met mijn moeder naar de kinderkledingbeurs en ik slaag weer goed voor Milan. Allemaal mooie merkkleding (het was avond dus het komt op de foto niet heel goed tot zijn recht) voor een prikkie!

Dinsdag

Milan begint de dinsdag in de gymzaal en ik breng hem dit keer met de auto. Daarna rijd ik meteen door naar…

… De Action voor wat kleine spulletjes, nieuwe badhanddoeken en washandjes. Een aantal van onze oude waren aan vervanging toe, maar ik vind het nooit leuk om te kopen. Toch wil ik mij niet hoeven schamen voor de kraamhulp, dus heb ik braaf nieuwe gekocht 😉

De rest van de dag werk ik voornamelijk aan de blog, haal ik Milan op uit school, maar die gaat meteen mee met een vriendinnetje. Ik heb opeens een middag vrij en besluit een kopje thee te gaan drinken bij mijn ouders en maak deze foto in de lift.

Woensdag

Milan zit maar een ochtendje op school en ik heb een afspraak via Skype. Deze duurt ongeveer een uur en ik weet dat mijn neefje (nou ja, hij is inmiddels 19 en langer dan ik) wat komt ophalen. Voor die tijd rijd ik nog even snel naar de supermarkt voor lekkere broodjes voor tussen de middag.

Dit was zo’n lekker broodje! Ik pers nog even wat sinaasappels uit voor Milan en mij en eet er zelf nog een kiwi bij. De vitamientjes zijn weer binnen!

’s Middags gaan Milan en ik naar de musicalles en terwijl Milan les heeft, klets ik met de andere moeders in de wachtruimte.

Als we terugkomen hebben we net de pakketjesman gemist. We krijgen de nieuwe Zwitsal luiers om te testen en een heel schattig nachtlampje voor op de babykamer.

Ik ben daarna echt kapot en besluit de mannen blij te maken. We lopen naar de snackbar. Heel slecht, maar jongens wat lekker!

Daarna doe ik de vaat, de was etc. en Patrick en Milan vertrekken naar zwemles. Ik ga ondertussen nog even lekker in bad. Misschien wel voor de laatste keer voorlopig, al douch ik natuurlijk wel haha.

Donderdag

Dit geweldig leuke kind mag trakteren op school omdat hij komende week jarig is. En hij mag de hele dag op deze stoel zitten, dat is helemaal feest!

Daarna gaan Pat en ik weer naar de verloskundige en word ik gestript. Dat kan namelijk al en ook dat heb je helemaal kunnen lezen in de zwangerschapsupdate van gisteren. De rest van de dag doe ik niet veel meer, behalve bloggen! Ik werk er namelijk weer een paar vooruit, maak nog een opdracht af en maak mijn mailbox in orde. Dit allemaal op de bank, want ik kon niet meer achter mijn bureau zitten. Ik had wel heel veel steun aan Pat en het was heel fijn dat hij erbij was.

Vrijdag

Ik houd mij deze dag maar een beetje koest en het is een redelijk saaie was. In de hoop Moeder Natuur een handje te helpen begin ik aan…

… Het zemen van de ramen. Ik zeem alle ramen in het huis en beneden zelfs binnen en buiten. Daarna dweil en stofzuig ik nog alles. Tot slot plof ik neer op de bank, want ik kan niet meer en ben kapot.

Terwijl ik op de bank zit bedenk ik mij dat ik heel erg veel trek heb in een gebakken eitje op brood. Ach, kan mij het schelen, ik ga lekker bakken. Ik gooi er nog wat kaas bij en ben helemaal gelukkig.

Nadat ik alles heb opgeruimd bedenk ik mij dat ik niet wil bevallen zonder nagellak. Slaat natuurlijk nergens op, maar nu ik verlof heb, heb ik opeens weer tijd om mijn nagels te lakken. Ben gek op nagellak, maar heb er nauwelijks tijd voor als ik werk. Vraag me niet hoe, maar zelfs mijn teennagels zijn gelakt! Knettergek, ik weet het… 😉

Nadat Milan uit school komt, komt vriendinnetje C langs met de kindjes en een zak vol babykleding. Lief! We kletsen nog wat, de kinderen spelen en als zij weg is begin ik met koken. De rest van de avond doen we niet veel meer en ik duik vroeg in bed in de hoop dat er vannacht wat gaat gebeuren.

Zaterdag

Nog geen baby?! Er rommelt van alles, maar nog geen baby te bekennen. Milans verjaardag komt nu wel angstvallig dichtbij…

De mannen doen ’s morgens boodschappen in het winkelcentrum en ik mag niet mee. Volgens Milan moet ik niet zeuren, want nu heb ik rust en kan ik lekker nog even werken haha. Als zij terugkomen besluiten we naar het tuincentrum te gaan. Ik loop flink wat en koop ook nog wat leuks voor Sinterklaas. We drinken er wat en gaan daarna weer terug naar huis.

Ik plof op de bank met fruit en zet daarna weer een stuk van deze diary in elkaar. De rest van de dag doen we rustig aan en bestel ik wat Sinterklaascadeautjes op AliExpress. Nu maar hopen dat alles op tijd binnen is…

Zondag

Patrick kan voor het eerst sinds een lange tijd weer sporten. Eerder kon niet vanwege zijn gezondheid, maar hij wilde het wel weer gaan proberen. Gelukkig ging het goed!

Daarna aten we wat en wilde ik even langs de HEMA. Aangezie het hier geen koopzondag was, besloten we er toch nog maar even uit te gaan en even heen en weer te rijden naar Rotterdam.

Bij de HEMA kocht ik namelijk dit retro letterbord waar ik al een tijd naar op zoek was voor een redelijke prijs. Daar kan ik leuke dingen mee doen met foto’s en voor Mamablogger.

Ik werk nog wat en we rommelen verder in en rond het huis. Verder blijven we maar afwachten…

Dit was onze week! Hoe was die van jou?

Ik
Ik
Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *