Home + Te leuk om te laten liggen: HEMA Photo props!

Te leuk om te laten liggen: HEMA Photo props!

Terwijl de selfies je nog steeds om de oren vliegen (ik maak me er ook “schuldig” aan), de selfie stick niet is aan te slepen en de Polaroid camera weer terug is van weggeweest, is het nu natuurlijk tijd voor iets nieuws om je selfie nog leuker te maken.

Nou ja, nieuw… We kennen ze wel, maar ze zijn nu te koop bij de HEMA; photo props!

We zagen ze de afgelopen tijd al vaak op feestjes en evenementen in een photo booth. Je weet wel, zo’n foto hokje waar we vroeger nog de foto’s mochten maken voor onze paspoorten en waar we ons in propten met tig vriendinnen voor een foto (die je dan in een opblaasbaar fotolijstje op je kamer zette, maar dat is weer een heel ander verhaal). Maar goed, we dwalen af… Je hebt ze dus misschien wel gezien de afgelopen tijd, photo props. Gekke brilletjes, snorretjes etc. die je voor je houdt als je op de foto gaat.

Deze zag ik afgelopen zondag bij de HEMA. 15 photo props voor maar €3! Buiten dat ze er al heel leuk uitzien, zijn ze dus ook echt heel grappig. Zeker als je binnenkort een feestje hebt. Wij als volwassenen vinden ze al leuk, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken voor een echt meidenfeestje om leuke foto’s te maken als herinnering.

Van een kinderfeestje tot een vrijgezellenfeest of gewoon even gek doen? Deze props helpen je daar heel goed bij en zijn eigenlijk een musthave om in huis te hebben. En wij hebben ze natuurlijk ook getest…

Je ziet het, we moeten nog even oefenen, maar we vinden het een hit! Wat vind je ervan?

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 24 maart 2015 / 08:13

  Dit is niet zo mijn ding. Ik zou er dan eerder voor kiezen om achteraf op de computer foto’s te bewerken en te versieren. Maar de props zelf zijn wel grappig.

  • 24 maart 2015 / 17:12

   Hoi Patricia,

   Ja, dat kan ook hoor, net wat je wilt! Ik vind het juist wel grappig om even lekker gek te doen voor de foto, hebben we weer een excuus om dat te doen 😉