Home + Shoplog Primark en Zara voor Milan!

Shoplog Primark en Zara voor Milan!

Vorige week besloot ik dat het hoog tijd was Milans kleding eens uit te zoeken. Ik zei het laatst al, maar hij groeit enorm in de lengte en veel kleding werd te kort. Ik zocht de kleding uit, zette hetgeen te klein was op Marktplaats en wat er toen gebeurde was echt bizar. In no time had ik al de eerste mailtjes, maar ook op de Mamablogger Verkoopt Facebookgroep ging het hard.

Nu vind ik ook dat er mooie stukken tussen zitten anders koop ik het niet, maar ik hoorde toen voor het eerst dat mensen echt wachten totdat ik weer een pakket kleding te koop zet! Ook was de teleurstelling bij sommigen groot toen bleek dat het al verkocht was. Ik besefte toen pas dat het blijkbaar toch best een dingetje was. Ook kreeg ik nog mailtjes waarin stond dat als de koop toch niet doorging die mensen het wel over wilden nemen. Ik vond het allemaal wel wat, maar was stiekem ook best gevleid, want het betekent wel dat mensen het echt gaaf vinden. Ik ben blij dat ik iemand er weer blij mee heb kunnen maken.

Maar goed, nu was het tijd om weer wat kleding aan te vullen… Wat jammer 😉

Shoplog Primark en Zara voor Milan!

We zijn even snel naar Rotterdam gereden omdat ik even wilde kijken bij de Primark en de Zara voor Milan. Ik ben groot fan van de skinny’s van Zara die bijna niets kosten en een perfecte pasvorm hebben.

Wat ik allemaal heb geshopt laat ik je gewoon zien in de ‘Shoplog Primark en Zara’ hieronder. Duurt niet heel lang en wie weet wat voor je leuks je allemaal ziet 😉

En, wat vond je ervan? Ik ben benieuwd. Laat het me weten in de comments hieronder! En wat vind je überhaupt van de shoplogs? Ik vind het in ieder geval leuk om ze op te nemen en wil het vaker gaan doen.

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 19 augustus 2016 / 06:26

    Goed geslaagd Marisca! Wat leuk en handig dat je een eigen Facebook verkoopgroep hebt. Dat ruimt weer lekker op.