Home + Over Mama blogger + Het begin van mama blogger

Het begin van mama blogger

Rond 2009 kwamen de mommy bloggers in Amerika in opmars en het bleek een regelrecht succes! De persoonlijke verhalen, tips, reviews en vooral herkenbare situaties bleken voor andere moeders een schot in de roos. Een mommy blogger kon echt voelen als een vriendin, online werd alles besproken en misschien nog wel meer, juist omdat het online is.

De laatste jaren kennen we hier in Nederland ook mama bloggers en ik ben er één van! Wat eerst begon als een blog wat zich voornamelijk afspeelde rondom mijn webshop, werd als snel een blog voor werkende moeders en uiteindelijk ging het roer helemaal om en koos ik een echte niche: Mama blogger was geboren!

Voor een klein landje als Nederland hebben we heel veel mama bloggers, er is een groep bekende mama bloggers, maar er komen steeds meer bloggers bij met ieder een eigen verhaal.

En dit is mijn verhaal:

Mijn naam is Marisca Kenter (bijna 30), in 2010 getrouwd met Patrick en moeder van Milan (5). We wonen aan de rand van het centrum van Gouda samen met nog twee katten. Patrick werkt fulltime en ik werk 20 uur als medewerker digitale communicatie voor een grote zorgorganisatie. We hebben een heel druk leven en met deze blog gun ik je een kijkje in dat leven. We nemen je mee tijdens uitjes, geef je leuke knutsel- en shoptips, vertel je over wat mij bezig houdt en schrijf reviews.

Kortom, op mama blogger hoop ik dat jij je even kunt ontspannen en je vooral soms beseft dat je echt niet de enige bent 😉

Welkom op Mama blogger en ik hoop vooral je vaak even een kopje thee bij me komt drinken!

En wil je zelf een mama blog beginnen en heb je behoefte aan wat advies en tips? Mail dan naar info@mariscakenter.nl

mama, blogger, mamablogger, blog,