Home + Milans outfits #35

Milans outfits #35

Het was deze week iets rustiger met de outfitfoto’s van Milan dan vorige week. In het weekend was het erg druk en ik was deze week ook niet zo fit. Dan ben je ’s morgens druk en wil je snel, tussen de buien door, naar school fietsen. Toch heb ik wel een aantal leuke foto’s!

Een nieuwe broek die we uit mochten zoeken bij Polarn O. Pyret en we hebben weer schoenen van vorig jaar uit de kast gehaald die hij gelukkig nog paste 😉

Kijk je weer mee naar Milans outfits?

 

Soms vind ik het echt lastig een leuke outfit te kiezen die hij nog niet eerder heeft aan gehad. Dit was er in ieder geval zo één. De look-a-like Timberlands komen van van Haren en zijn van vorig jaar. De broek met nep leren kniestukken is van H&M en kostte €14,99. Het shirtje komt van de HEMA en kost €3. Het vest is van Scotch Shrunk en heeft een heel gave print. Deze heeft Milan gekregen.

Ook een zwart shirtje en een vest van Scotch Shrunk, maar een een heel andere look. De schoenen ken je inmiddels wel en zijn van H&M. Ze komen uit de nieuwe collectie en zijn €19,99. De legging is van Thief and Bandit en heb ik bij Sama Sama shop gekocht voor €29,95. Daarop weer het zwarte, effen shirtje van HEMA en een heel stoer vest van Scotch Shrunk die Milan vorig jaar Kerst heeft gekregen.

Dit een outfit die altijd goed is. Hier kun je nooit de mist mee ingaan! Deze Converse sneakers van vorig jaar kon hij ook nog aan, dus dat was lekker makkelijk. Deze zijn van suède en zijn waterdicht. Ideaal met die vele regen. De jeans is van Sturdy en kostte €29,95. De longesleeve is van Noppies en kostte €17,95. Ik heb een hekel aan van die wijde halsjes dus deed ik hem er nog een effen wit shirtje onder aan.

Een makkelijke outfit voor op school: weer de bruine schoenen van van Haren met daarop een stoere jeans van H&M. Beiden zijn van vorig jaar. Het shirt is van H&M en ik dacht dat deze ongeveer €5 kost. Deze komt uit de nieuwe collectie. Ook weer even een wit shirtje eronder gedaan.

Je hebt al kunnen lezen dat een een superleuke middag hebben gehad bij Polarn O. Pyret. Na afloop mochten we kleding uitzoeken en ik koos deze broek voor Milan. Je ziet het op de foto niet heel goed, maar er staan autootjes op. Super stoer! De broek kost in de winkel €29,95. Daarop draagt hij zijn shirt met tipi van Tof shirt. Ook deze mocht hij een tijdje terug uitzoeken. Ik blijf gek op dat gilet van Scotch Shrunk. Deze kocht ik voor €17,50 via Marktplaats. Het kleine, gestreepte knuffeltje zat onder andere in de goodiebag van Polarn. Milan is er helemaal weg van. Hij heet Nijntje 😉 Lief!

Dit waren dus Milans outfits van de afgelopen week. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt! Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *