Home + Mijn eerste Moederdag als moeder van twee, zo vieren wij dat

Mijn eerste Moederdag als moeder van twee, zo vieren wij dat

Fijne Moederdag! Buiten het feit dat we mijn eigen moeder natuurlijk ook een bezoekje brengen vandaag, is dit mijn eerste Moederdag als moeder van twee. En dat is een cadeautje. Natuurlijk heeft Milan iets op school gemaakt (en verstopt in zijn nachtkastje) en dat is het allermooiste cadeau dat ik mij kan wensen. Hoe de dag er verder uit ziet? Ik weet het nog niet, volgens mij vergeet Pat steeds dat het Moederdag is…

Een Moederdagcadeau van de mannen?

Ik drop al weken zo her en der een hint. Meestal als we in de stad lopen. ‘Dat is ook leuk voor Moederdag’ zeg ik dan. Hiermee hoop ik dus dat ik Patrick van voldoende inspiratie voorzie voor een kleinigheidje. Vorig jaar kreeg ik niets en heel eerlijk? Ik vond dat dus echt niet zo leuk. Overal zag ik van alles voorbij komen en dat voelde toch niet fijn. Het gaat niet om een groot cadeau, maar het feit dat ze moeite voor je doen. Samen op pad om iets te kopen voor mama, als is het maar een kaart met lieve woorden.

Voor Vaderdag hebben we nog een kaart gemaakt en er toch iets van gemaakt. Heel even had ik de neiging om ook niets te doen, maar dat zit niet in mij. Gewoon laten zien dat je er moeite voor hebt gedaan. Je mag het dan wel commerciële onzin vinden, maar stiekem is het toch ook gewoon leuk?

Maar gelukkig is Milan al heel druk met zijn cadeau en kan hij het nog steeds goed geheim houden. Lief!

Hoe ziet de dag er verder uit?

Zoals alle zondagen denk ik 😉 Ontbijt op bed wordt hem niet, want we ontbijten op zondag altijd uitgebreid aan de eettafel. Eitjes, afbakbroodjes, de hele mikmak. Op bed eet dat toch een stuk lastiger en is minder gezellig.

Verder gaan we lekker verder in de tuin en misschien gaan we nog wel even weg. Ook brengen we natuurlijk een bezoekje aan de liefste moeder van de hele wereld, namelijk de mijne! Ze is net terug van een paar dagen Zuid-Frankrijk met mijn tante dus ik ben benieuwd naar hoe ze het heeft gehad daar.

Verder doen we het lekker rustig aan, want er staat een hele drukke week op ons te wachten. Hier wordt deze week namelijk ook de avondvierdaagse gelopen.

Hoe vieren jullie Moederdag? Krijgen jullie nog een cadeautje van jullie partners? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.