Home + Mama’s Musthaves lijstje voor september 2018!

Mama’s Musthaves lijstje voor september 2018!

Beloofd is beloofd; ik zou na de zomervakantie weer met een Mama Musthaves lijstje komen voor de nieuwe maand. Vandaag is het alweer september. De laatste maanden van het jaar breken aan en voor we het weten vieren we alweer Kerst. De tijd gaat zo enorm hard. Inmiddels zijn we weer aan het werk en naar school en kunnen we wel wat fijne musthaves gebruiken om aan dat nieuwe ritme te wennen en deze nieuwe maand door te komen 😉 Deze musthaves maken het leven van moeders een heel stuk leuker!

Musthave | De Structuurjunkie planner

Hier heb ik al een uitgebreide review over geschreven, maar misschien heb je die gemist. Ik gebruik de nieuwe planner nu een paar weken en hij is heel fijn om mijn blogwerkzaamheden in te plannen. Denk aan samenwerkingen, facturen, mailtjes die ik moet versturen, deadlines etc. Alles heel handig bij de hand, ik ben fan!

Musthave | Glazen potjes van Zeeman

Nu hoor ik je denken ‘huh, wat moeten glazen potjes in deze rubriek?’ Maar serieus, deze potjes zijn life savers! Je kunt er van alles in bewaren, ze zijn ideaal als spaarpotje (bijvoorbeeld om te sparen voor die ene te gekke tas, MacBook, weekendje weg etc.), maar ook om te gebruiken bij traktaties. Ik heb er nu 13 gekocht voor €0,69 per stuk en ze zijn zo leuk! Ik ga ze gebruiken als traktaties voor de juffen wanneer Milan de klassen rond mag.

Op de foto hierboven zie je de eerdere potjes die ik heb gekocht en het middelgrote potje heb ik nu ook weer gekocht, maar dan met goudkleurige dekseltjes.

Wat ik erin ga doen blijft nog even geheim, maar serieus het is altijd handig deze potjes in huis te hebben, altijd!

Musthave | Pastelkleurige kratjes

Pastelkleurige kratjes zijn helemaal hip en happening en ik schreef laatst al over de opvouwbare kratjes van Ay-kasa. Bij Albert Heijn zijn er ook pastelkleurige kratjes te koop. Een stuk goedkoper, maar niet opvouwbaar. Toch zijn ze erg praktisch. Wij hebben er eentje op Milans fiets gezet en voor Floris hebben er eentje voor wat van zijn speelgoed. Hij vindt het erg leuk om er speelgoed uit te pakken en er weer terug in te doen. Goed voor zijn motoriek zullen we maar zeggen 😉 Ze zijn zó leuk!

Musthave | Ballonnen van Rumag

Heb je binnenkort een feestje? Dan mogen de ballonnen van Rumag niet ontbreken. Ik liet ze eerder al zien voor een gender reveal party, maar die voor verjaardagen en een housewarming zijn ook te leuk. Wedden dat je feestje bij voorbaat al geslaagd is?

 

Must watch | New Girl op Netflix

Oh jongens, de afgelopen weken ben ik helemaal in de ban geweest van New Girl op Netflix en afgelopen week heb ik de laatste aflevering gekeken. Ik heb er zo onwijs van genoten! Voor mij was dit de nieuwe versie van Friends. Het gaat over Jess die na een relatiebreuk nieuwe woonruimte zoekt. Ze komt terecht in een loft met drie mannen en er ontstaat een vriendschap. Als de beste vriendin van Jess, Cece, een relatie krijgt met Schmidt (één van de drie mannen) is de cirkel rond en samen maken ze de gekste en mooiste dingen mee. Het is zo’n onwijs grappige serie. Echt, als je hem nog niet gezien hebt is dit dé must watch voor september. Wedden dat je zelfs de mindere dagen er fantastisch mee afsluit?

Must read | Helemaal het einde van Lisette Jonkman

Vroeger verslond ik boeken, maar ik heb er tegenwoordig veel te weinig tijd voor. Ik ben al blij als ik kan zitten met een tijdschrift. Toch leende ik er laatst weer één bij de bieb en dat was ‘Helemaal het einde’ van Lisette Jonkman. Het boek gaat over Roxy en Roxy is een superster. Ze is de leadzangeres van een razend populaire band en scoort hit na hit. Ze is echter ook al jaren niet meer thuis geweest en heeft in die tijd ook nooit contact gehad met het thuisfront. Dit tot groot verdriet van haar moeder. Als haar beste vriendin overlijdt blijkt hoezeer Roxy met drank en drugs haar verdriet heeft geprobeerd weg te stoppen en daarom wordt ze door haar manager naar huis gestuurd…

Je begrijpt dat dat de nodige emoties met zich meebrengt en welk geheim heeft ze nu eigenlijk al die jaren bij zich gedragen? Dit boek leest zo lekker weg. Even een momentje voor jezelf na een drukke dag, heerlijk!

Dit waren mijn musthaves voor de maand september. Welke dingen mogen voor jou niet ontbreken deze maand? Laat het mij gerust weten in de comments hieronder. Samen maken we van deze maand weer een heerlijke maand!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties