Home + Gastblog Lonneke| Nu mama nog winterproof

Gastblog Lonneke| Nu mama nog winterproof

Ik keek vanmorgen in de spiegel en ik dacht ‘nee, dit kan niet meer’. Mijn uitgroei is geen uitgroei meer, maar uitgegroeid, mijn nagellak zat half op mijn nagels en in mijn kledingkast hing voor mijn gevoel niks meer wat ik aan wilde trekken. Kennen jullie dat? Dat je dan elke ochtend voor je kast staat te hangen en voor je gevoel niks meer hebt, terwijl stiekem je hele kast vol hangt? Dat de minuten voorbij gaan, je eigenlijk haast hebt om bijvoorbeeld naar werk te gaan en je dus ook een soort van steeds geïrriteerder wordt dat je niet gewoon iets uit je kast pak? Tijd voor vernieuwing betekent dat denk ik.

Mijn dierbaarste bezit stond naast me in zijn stoere nieuwe outfit, hippe nieuwe laarsjes, warme nieuwe jas en net terug van de kapper. En dat is het natuurlijk. Waar ik voorheen alle (online) shops afstruinde voor mezelf en precies wist wat de nieuwste en hipste items waren, weet ik dat nu nog steeds, maar nu op kindermodegebied. Waar mijn kast voorheen uitpuilde, is het nu Luca zijn kastdeur die amper dicht gaat ;-). En waar de TNT man voorheen mijn pakketjes afleverde, staat hij nu voor de deur met de pakketjes voor mijn kleine boef. Het is zo heerlijk om voor mijn kleine man te shoppen, eigenlijk leuker dan voor mezelf. Ik geniet ervan om hem in toffe kleertjes voor me te zien staan en er is ook gewoon zoveel leuks voor de kids te vinden. Zeker nu we voor Kindermusthaves constant bezig zijn om de leukste setjes samen te stellen, is de verleiding helemaal mega groot om me suf te shoppen. Mark schudt soms met zijn hoofd en denkt, kan ze niet beter een andere baan gaan zoeken 😉 Maar nee schat, sorry, ik vind het veel te leuk allemaal.

Daarnaast gunde ik mezelf ook even de tijd niet voor de kapper, in die 2 uur kon ik zoveel andere dingen doen en als ik net mijn nagels heb gelakt, wil Luca met zijn trein spelen en zit de lak overal behalve op mijn nagels. Maar goed, Luca is winterproof, nu is het even mama’s beurt. Tijd voor actie! Kapper bellen, check! Nieuwe nagels, check! Shoppen, dubbel check :-)!

Tot volgende week!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *